Tři injekce smíchu

Pro všechny pracující, kteří jsou znudění, že je teprve středa a ještě k tomu ráno, posílám malou vzpruhu. Tři injekce smíchu. Všechny pocházejí - jak jinak - z Youtube.

První z nich je smějící se mimino. Já vím, já vím. Už jste jich v Neváhej a toč nebo v jinejch skrytejch kamerách viděli tucty. Ale schválně, nechte se přemluvit a zkuste to. Určitě se vám bude líbit.

http://youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk
Pokud máte mimčo za sebou, mrkněte na tento maraton smíchu. Je z pořadu Comedy Barn. V této skeči jde o to, že moderátor drží v ruce jakési barevné molitanové válečky (nebo kužele) a buší s nimi do hlav tří náhodně (nebo úmyslně) vybraných diváků. Ti mají otevřít pusu, kdykoliv je moderátor bouchne zezadu do hlavy. Když se pak spustí hudba, vypadá to, jako že tito tři diváci zpívají na playback. No ale na to, proč se moderátorův původní úmysl zezačátku nedaří tak, jak plánoval, a co ho tak odbouralo, se podívejte sami. Stojí to za to.

http://youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w
Comedy Barn jste shlédli? Tak a teď si představte, že by vás při tomto smíchu někdo natáčel na kameru. To je téma třetího videa, na kterém je jedna slečna, která právě sleduje skeč Dad at Comedy Barn a netuší, že je snímána kamerou. Ihned jsem si vzpomněl na článek kolegyně A. Jamborové o jejím smíchu, který mě naprosto dostal. A pokud jste sledovali předchozí devítiminutové video, nepřipadali jste si nějak podobně?

http://youtube.com/watch?v=Iys86OcXPY8

Autor: Stanislav Wiener | středa 6.2.2008 8:39 | karma článku: 14,12 | přečteno: 2861x