Srdce bez domova II -vyšla druhá kapitola Blogového románu

Drželi jsme se pravidla, které bylo ve druhém díle zavedeno, a provedli slepenec s přidanou hodnotou z minulé diskuse plus vlastní dotvorba. Když může pan Viewegh, my můžeme taky. Vybíráme pro vás ve zkratce to nejzajímavější.

Katka s Romanem se na široké posteli oddávají sexu se šimpanzem. Tvářemi k sobě.
"Roman nade mnou spí, pardon supí. Co dělám špatně? Miluju moč, ale jenom málo.

Stojím nahá před zrcadlem a zkouším dělat kotoul. Nejde to. Zkouším se tedy postavit na hlavu, taky bez úspěchu. Co dělám špatně?"

Jsem děvka, která neumí stojku ani kotoul. Sex mě nebaví. A ty tanečky kolem sexu už taky ne. Proto zkouším před sexem stojku na hlavě a kotoul.

Napadlo mě to nedávno. Rozdávala jsem si to se šéfem ve výtahu, on byl uvnitř, já v předklonu zaseklá ve dveřích, hlavou do chodby vedoucí ke kantýně. Připadala jsem si jako blbec. Představte si smradlavou holku s dredama (Ano, smrdím, no a co?), jak v předklonu vejrá z výtahu, přičemž zlehka oddychuje a za ní funí šéf. A já se ho zeptala "Nemám udělat kotoul?" Šéf ale odpověděl "Udělej mi radši felaci". Povídám mu "Tady? Ve vejtahu? Přímo pod velkým červeným nápisem VE VÝTAHU NEKUŘTE?

Jsem smradlavá děvka. Vojtěchové všechno zvojtěj. Filipové jsou mazaní. Tomášové nevěřící a Honzové hloupí. Já jsem Káča smradlavá děvka.

Co dělám špatně?

Vycházím z domu. Pozoruji dvě velké aktovky s odrazkami. Z protějšího balkónu spěchá oplácaný autobus. Šimonová venčí šedovlasého kravaťáka. Vidím adolescenta s empétrojkou v uchu. Bez sluchátek. Empétrojku zaraženou přímo v uchu. Asi chce bejt in.

A pak spatřím ten nápis:

VRÁNOVÁ KUKÁ S BLÁHOU.

Nezmínila jsem totiž ještě jednu důležitou věc. Strašně ráda kukám. Kromě fetu a smradu mě poznáte tak, že ráda a často kukám. Kukám na úřadě, kukám v hospodě, kukám na ulici i v lese. Jojo, tam si teprve pořádně zakukám. Není nad to si pořádně zakukat. Kukala jsem i na policajty, když sundavali kámošku Miladu z Milady. Kuk. Ano, třeba zrovna takhle.

A kukat s Bláhou, to je panečku kukáníčko.

Teď jsem ale zaslechla, že Alex má nějaké gynekologické problémy. Ptáte se proč? Odpovídám proto. Byla nedávno u mykologa a ten jí říkal, že takový odrůdy ještě neviděl. Kdybych se ta šmudla špinavá myla trochu víc.

Napsala kvůli tomu i do Blesku nebo kam to bylo, tý poradkyni Fifkový. Odepsala jí, aby se víc myla. Je mi z toho blbě. Asi se zbleju. Dneska už po stodvacátýosmý.

Alex taky souložila se šimpanzem. Z toho má možná ty mykotický problémy. Přímo při aktu mi napsala sms "Kdyby ses chtěla aktivně zúčastnit, budu samozřejmě ráda."

Odepsala jsem jí "Nikam nejdu, zbláznila ses?"

Zdá se, že čekám šesterčata. Všechno to budou smažky jako já.

Vyndavám kytaru. Nehraju žádný Koleje od Kryla. Začínám hrát Mašinku od Maxim Turbulenc.

Když zpívám "kouří se jí z komínka", rozbrečím se a řvu na celý kolo.

 

Autor: Stanislav Wiener | úterý 18.8.2009 8:34 | karma článku: 26,95 | přečteno: 2347x