Pejskaři ve Vršovicích jsou koumáci

Schválně, jestli poznáte rozdíl mezi těmito dvěma fotografiemi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokud nebudeme počítat rozdíl časový (mezi oběma fotografiemi je rozdíl plus mínus několik měsíců), na první pohled musí být každému jasné, co je na druhé fotce jiného. Správně. Pejskaři ve Vršovicích si to zařídili po svém.

Na trávníku na Čechově náměstí, kde byla cedule upozorňující na zákaz vstupu se psy, tuto ceduli někdo zničil tak, že není k přečtení.
Jsou to ale občani šikovný, že jo? V reálu se samozřejmě nic nezměnilo, protože psi tam pobíhali i před zničením této cedule. Každopádně je to docela dobrej fígl.

Napadlo mě totiž, že by se tento nebo podobný způsob konání mohl docela dobře uplatnit i v dopravních situacích či jinde.

V ulici, kde je čtyřicítka, jste jeli 53 km/h ? (Lucie, postrach ulice:-) A máte jít na policii podat vysvětlení? Jeďte na to místo a značku zničte nebo přehoďte dekou. Nedokážou vám, že ta značka nebyla zničená už tehdy, když vás vyfotili.

Zachce se vám někdy do zákazu vjezdu? Jednoduchá rada. Doprostřed zákazové značky nakreslete černou barvou traktor nebo náklaďák a můžete jet (pokud jedete v osobáku samozřejmě).

Má váš doktor na dveřích ordinace nápis NEKLEPAT - SESTRA PRAVIDELNĚ VYCHÁZÍ ?
Nápis odšroubujte nebo odlepte a zaklepejte. Rozčílená sestra vylítne ze dveří a bude chtít ukázat na nápis, ale ouha, nenajde ho.

Chcete parkovat na modrých zónách? Přebarvěte je na bílo a vesele parkujte.

Dělejte to taky tak. Buďte sví jako pejskaři ve Vršovicích.

Hezký den :-)

Autor: Stanislav Wiener | pátek 8.8.2008 13:00 | karma článku: 23,48 | přečteno: 2307x