Novinky z Vysočiny a proč Gross mění zaměstnavatele

Sledujete hlavní zpravodajskou relaci televize eSWé, dnes se Standou a Wienerem. Podíváme se opět na nejdůležitější zprávy z posledních dnů. Týdá ta tada dýdá tam ta dá dýjadá tyryjadadá (znělka)

Krůty celé i půlené
Hlavní zpráva minulého týdne přišla z Vysočiny. Zemědělské družstvo Mrákotín prodávalo minulé pondělí ve vesničce Česká Bělá na parkovišti před úřadem krůty celé i půlené. Kilo za 65 korun. U takové významné události jsme samozřejmě nemohli chybět, a proto přinášíme reportáž přímo z parkoviště před úřadem a právě kvůli významnosti ji nasazujeme jako první. Nejvíce nás zajímalo, co lidé kupují:
Jana Strašná: Já si koupila dvě půlený krůty.
Jindřiška Hotová: Já jsem si koupila jednu celou krůtu.
Anastázie Koroptvičková: Já si koupila taky celou.

Poděkovali jsme za rozhovor, rozloučili se a jeli dál.

Reklama
Jsme v jednom pražském supermarketu. Ptáme se nakupujících, jak jim chutná Rama.
Zákazník: Vůbec ne. Je to humus. Ale na to jste se mě už přece ptali, ne?
SW: Jéžiš, to jste zase vy? Promiňte. (Absolutní shodou náhod jsme při našem dalším průzkumu narazili na téhož zákazníka jako minule.

Pokračujeme ve zprávách
Z domova

Trochu si nyní posvítíme na Curaka na dálnici.
Už několik měsíců se v naší redakci vyskytovaly informace, že na českých dálnicích jezdí pravý a nefalšovaný Curak. Není žádnou novinkou, že si tak většina řidičů na silnicích ulevuje a ostatním řidičům nadává v podobném duchu. My jsme ale tentokrát narazili na opravdového Curaka. Nebyl to ledajaky Curak, byl to Curak se vším všudy. Řítil se po dálnici se svým kamiónem a dalo to docela fušku ho zaostřit. My jsme to ale zvládli a Curak Necurak jsme ho vyfotili. Teda, ne my, ale náš zuřivý reportér Jirka Doubek. Exkluzivně pouze pro tento blog. Opravdu se nejedná o hromadný email. Děkujeme, Jiří:-)

Gross dal výpověď Nečekaná zpráva přišla ze zdrojů blízkých Stanislavu Grossovi. Tento bývalý politik již údajně nepracuje v advokátní kanceláři, ve které až dosud pracoval. Jeho nadřízený si ho totiž před několika dny pozval k sobě do kanceláře a za účelem povýšení mu chtěl nabídnout plat 735.015,- Kč ročně. Grossův nadřízený však z obavy, že má ve firmě nainstalováno odposlouchávací zařízení, Grossovi raději vyťukal tuto částku na kalkulačce a bez jediného slova předal kalkulačku Grossovi. Gross si však tuto kalkulačku neotočil a četl tak znaky na displeji vzhůru nohama. Viděl tedy nápis SI OSEL. Gross to vzal jako osobní urážku a dal okamžitou výpověď. Přemýšlel ještě, zda nenapíše na kalkulačku číslo 3878, aby tím dal nadřízenému najevo, co si o něm myslí, ale usoudil, že na takový starý fóry je prý starej. Podle nejnovějších informací začne Gross od příštího pondělí pracovat v advokátní kanceláři Líná - Huba - Holý.Kuchyňská linka Na trhu se objevila nová kuchyňská linka. My jsme si ji do naší kuchyňky museli pořídit jako první, první, první. Jakmile jsme ji totiž uviděli, věděli jsme, že to je ta pravá a jedinečná kuchyňská linka, která nám vytrhne trn z paty. Neustále totiž řešíme nedostatečné prostory v naší firmě. Proto jsme po této kuchyňské lince okamžitě hrábli všema deseti.

Dále z domova Jeden z našich zuřivých reportérů s přezdívkou Mučo byl v jednom pražském supermarketu a vyfotil naprosto úžasnou akci. Děkujeme a jsme moc rádi, že jsme objevili nové české vyjmenované slovo po P, a sice PYRÁT. Jako první, první, první. Děkujeme, Mučo.


Děkujeme i všem ostatním za mejly a slibujeme, že poslané fotografie od vás určitě použijeme v některém z dalších zpravodajství :-)

Reklama:
Pusť to víc, můj účes to vydrží:-)

Promiňte, ale v této chvíli musíme zpravodajství ukončit, protože SW se právě válí smíchy po zemi a není schopen pokračovat v moderování. Je to nejvtipnější hláška ze všech českých reklam poslední doby. Vždycky když na obrazovce vybafne tahle rozesmátá blondýna na rotopedu, SW se neudrží a začne se smát. Cílovou skupinu to možná osloví, ale jeho to rozesměje. Proto se SW hluboce sklání před autorem tohoto spotu :-)

Děkujeme a příště opět ve stejném čase na stejné frekvenci nazdar:-)

Autor: Stanislav Wiener | pondělí 11.8.2008 13:45 | karma článku: 26,57 | přečteno: 4099x