Mikroblog: Svetr u zdi

...       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       .....       ...       ..

Pokud někde uvidíte svetr, který visí na elektrickém kabelu v místech, kde je kabel zapojen do zástrčky, asi vás bude zajímat, jak se tam dostal.

Jednou z možností může být situace, kdy mladý muž sedí ve svetru u svého notebooku, který má zapojen do elektriky. Muž má na sobě sluchátka zapojené do notebooku, protože je náruživým posluchačem hudby. Začne mu být ale vedro a svetr si chce svléknout. Jelikož si ale nechce sundavat sluchátka z hlavy, svléká si svetr tak, že si ho přetáhne přes hlavu, aniž by si sluchátka sundal. Svetr tedy přetáhne přes hlavu a posunuje ho směrem k notebooku, přičemž kabel od sluchátek nyní vede skrze tento svetr. Následně muž narazí na notebook, přes který tento svetr také musí převléknout, což učiní. Pak už je svetr navlečen na elektrický kabel, který vede od notebooku ke zdi. Když muž doposunuje svetr až ke zdi, zjistí, že dál se nedostane. A jelikož nechce vytahovat kabel ze zdi, nechá svetr viset na kabelu přímo u zástrčky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Wiener | sobota 6.11.2010 10:36 | karma článku: 6,27 | přečteno: 997x