Jak má nemluvný muž sbalit ženu

Chlapi, který si někdy nevěříte a nevíte, jak oslovit tu či onu dámu, zkuste následující rady...             ...                ...                    ...                ....

Věčným trápením stydlivých mužů je myšlenka na to, že nebudou vědět, co si mají s dívkou povídat. V takovém případě my, Standa s Wienerem, radíme "Vemte dívku do bazénu nebo k vodě". Má to dvě výhody, hned na prvním rande ji uvidíte v plavkách (přesně podle písně "Na pláže, choďte na pláže, tam se všechno ukáže").

Rande si dejte až přímo u břehu jezera či u okraje bazénu. Žádný před bazénem nebo nedejbože u autobusu. Tam by hrozilo, že si s ní budete muset povídat. To ne!

Pro názornost zvolíme situaci v bazénu.

Stojíte u okraje bazénu. Skočíte do vody. Až (pokud) se vynoříte, upravte si vlasy, ať se potencionální partnerce líbíte. Pokud máte vlasy delší, z vody se vynořte pomalu, ať se vám vlasy "roztečou" rovnoměrně kolem hlavy. Některým ženám to připadá neuvěřitelně sexy.

Když se tedy vynoříte, proveďte pravým ukazovákem gesto "Pojď sem", rozuměj zahýbejte prvními dvěma články ukazováku. Někteří z vás v tomto gestu mohou vidět sexuální pobídku, ale na to rychle zapomeňte, volové. Jste na prvním rande.

Chytrá dívka se dovtípí a skočí (nebo jen ladně vkročí) za vámi.
A teď přichází vaše chvíle.
Naučte se větu, kterou nesmíte zapomenout. Ta věta zní:
"Schválně, kdo vydrží dýl pod vodou."
A potopte se.

Vidíte? Není to žádná věda, chlapi. A nemusíte se s ní vůbec o ničem bavit. Prostě se ponořte a je to. Pokud je dívka na stejné rádiové vlně, potopí se taky. Pod vodou nechte oči otevřené, je to neuvěřitelně sexy.
Pokud bude mít oči taky otevřené, uvidí vás docela rozmazaně, ale to vůbec nevadí. Je to neuvěřitelně sexy.

Až vám bude docházet dech, zkuste známou fintu s ptáčkem. Ne s tím vaším. Jinou fitnu s ptáčkem. Takovou tu fintu, kterou zkusili v Pyšný princezně rádcové na pana krále.
Pod vodou proveďte gesto "hele, ptáček", ukažte rukou někam mimo, dívka se otočí, cože tak zajímavého tam je. V ten okamžik se rychle vynořte, nadechněte a zase rychle zpátky pod vodu. Dívka nic nezpozoruje a vy budete za frajera, jak dlouho vydržíte pod vodou.
Ale hlavně - nebudete muset řešit, co si s ní budete povídat.
Až se vynoříte, řeknete větu číslo dvě:
"Co podniknem, bejby?"
Mrknete na ní pravým vokem a je vaše. Zaručeně!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Wiener | sobota 13.2.2010 20:56 | karma článku: 5,95 | přečteno: 1303x