Co dělal Zdeněk Podhůrský na Sněžce?

Je to s podivem (ani tak ne pro nás, zasvěcené, jako spíš pro ostatní čtenáře), ale Zdeněk Podhůrský byl o víkendu na Sněžce.

V případě Zdeňka Podhůrského se už nedivíme ničemu, snad jen tomu, že bulvár jeho pobyt na Sněžce vůbec nezaznamenal. A to zřejmě pouze proto, že Zdeněk tentokrát do žádné redakce nezavolal. Jak se ale za pár okamžiků dozvíte, měl k udržení celé věci v tajnosti pádný důvod.

Návštěva Zdeňka Podhůrského na Sněžce by zřejmě zůstala bez povšimnutí, ba v naprostém utajení, kdyby ovšem Zdeněk na Sněžku nepřišel s tím, s čím přišel. Držel totiž v jedné ruce plechovku s modrou barvou (500ml) a v druhé ruce štětec o tloušťce 3 cm.

Následně Zdeněk Podhůrský před zraky ostatních turistů na dřevěný skelet nové poštovny namaloval asi 60 centimetrů dlouhou modrou vlnovku a k ní připsal nápis Hladina Labe v roce 2002, čímž odkazuje na výšku hladiny řeky Labe při katastrofálních povodních v roce 2002.

Tímto krokem ovšem Zdeněk vytvořil skutečný osmý div světa. Tato nová budova poštovny na Sněžce totiž v roce 2002 ještě vůbec nestála. Přesto je na ní ale vyznačena hladina Labe z roku 2002. To je teprve ten pravý div světa - kam se hrabe Rhódský kolos, pche!

A byli jsme to pouze my, Standa s Wienerem, kteří pátrali po pravé příčině Zdeňkova počínání. Zdeněk Podhůrský má totiž geniální marketingový plán, jak klesající návštěvnost turistů na vrcholu Sněžky, kteří přestali naši nejvyšší horu navštěvovat na protest proti stavbě nové poštovny jako minimálnímu přínosu pro celé Krkonoše, opět zvýšit.

Zdeněk má v úmyslu postavit vedle nové poštovny naprosto totožnou stavbu, ve které však budou pouze kadibudky. Stavba bude také stát na ocelových nožkách, přičemž bude orientována a konstruována tak, aby obsah kadibudek vytékal na polskou stranu Sněžky. Navíc každá kadibudka bude mít na dvířkách zevnitř přimontovanou LCD obrazovku, kde budou 24-7 vysílány zprávy, avšak pouze ve znakové řeči.

Zeptali jsme se Zdeňka, co mají kadibudky s LCD televizory, vysílající 24-7 zprávy ve znakové řeči, společného s modrým nápisem, který tam zanechal.

Citujeme Zdeňka doslova: Až turisti uviděj, jak vysoko byla hladina Labe v roce 2002, tak se z toho, němí úžasem, poserou.

*********************** 

Došlo po uzávěrce:

Zjistili jsme, že Zdeněk bude vybírat opravdu tučné poserné.

*********************** 

Došlo ještě později:

CNN - V Čečenské republice, na hoře Sniezska, je k vidění osmý div světa. Turisté se na nejvyšší horu Čečenské republiky doslova hrnou. Otec celého projektu Yden2k Podh;rsk7 si mne ruce.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Wiener | čtvrtek 12.2.2009 23:52 | karma článku: 19,11 | přečteno: 1677x