Chyby iDnesu 2007 aneb "I mistr tesař se někdy utne"

Na stránkách iDnesu se často setkáváme s rubrikou Módní policie. Drbe se tam a hodnotí, zda to celebritám sluší či nesluší. Naše redakce ve složení - Stanislav Wiener - si zahrála opačný part. Založila rubriku iDnešní policie. Co to znamená?

Pokaždé, když si naše redakce ve složení - Stanislav Wiener - všimla na iDnesu nějakého překlepu nebo chybičky, okamžitě zmáčkla klávesu PrintScreen a takto ofocenou obrazovku uložila jako obrázek ve formátu jépégé.

A tak se tedy podívejme, jak ta naše milá iDneska vlastně dopadla.

První tři princezničky jsou velice podobné. Špatně zvolené rozměry fotky mohou na titulce vyvolat docela pěknou neplechu a autorovi článku akorát přidělat práci.

3fotky

 

 

Jéžiši, ta Naomi - ta ale přibrala, co? Děkujeme všímavé redakci iDnešní policie.

Dále tu máme menší restíček, který se týká zpěvačky Dary Rolins. Dara čeká své první dítě a schválně si všimněte, ve kterém měsíci to Dara vlastně je. Hmm, pěkné, pěkné, iDnesko:-)

 

Pak tu máme taky jednu češtinářskou perličku v nadpisu. Jak (téměř) všichni dobře víme, předložky s, v, z, k apod. by se neměly vyskytovat na konci řádků. Tak se tedy podívejme, zda to ví i autor této reportáže. Aha? Sakra. Sakra.

 

Zachytili jsme pro vás také krásný článek o malé gorilce Tatu, ve kterém se řeší, zda je Tatu slečna či hoch. Autor byl však zřejmě tak trochu - jak se u nás v Krči říká "rozvrkočený". Jak jinak si máme tedy vysvětlit ten třetí odstavec? Nechybí tam něco? Aha? Pěkné, pěkné, iDnesko:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No a na závěr tu máme nejkrásnější překlep, který jsme na iDnesu zaznamenali. Článek je z května 2007 a nadpis hovoří za vše. Také jste zvědaví, jak dopadne druhá část soutěže Srardance?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Děkujeme Ti, milá iDnesko, za zmíněné překlepy a chybičky a přejeme Ti do nového roku vše nejlepší, hodně zdraví, hodně síly, velkou ostražitost a pozor na překlepy. iDnešní policie ve složení - Stanislav Wiener - Tě sleduje:-))


PS: Aby naši redakci ve složení - Stanislav Wiener - někdo neobviňoval z podvodu, podotýkám, že ani jedna fotka nebyla upravena v žádném grafickém programu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Wiener | pondělí 10.12.2007 22:30 | karma článku: 17,71 | přečteno: 3373x