A je to tu

Poprvé v České republice, poprvé na českém internetu. To jste ještě neviděli a zřejmě asi dlouho vidět nebudete. Podařilo se nám sehnat jednu z pouhých sedmi klávesnic na světě, která umí psát neviditelným písmem.

Klávesnice se do počítače zapojuje standardním konektorem do standardního vstupu. A proto i Vy toho můžete být svědkem. Zapojte se do našeho celosvětového průzkumu. Nechceme žádná osobní data, žádné telefony, ani smlouvy. Nechceme od vás vůbec nic. Chceme vám jen nabídnout alternativu.

Podívejte se prosím na úryvek textu, který je psán neviditelnou klávesnicí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Není to nádhera? Jak by to bylo na tom internetu krásné, kdyby se paskvily (včetně těch mých) psaly neviditelnou klávesnicí. Pro zvědavce poradím malou nápovědu. Neviditelné písmo můžete přečíst pouze jediným způsobem, a sice tímto:

Posaďte se před své výstupní zařízení, tedy před svůj monitor. Nasaďte si tmavé, ale opravdu velmi tmavé sluneční brýle. Pro někoho by možná bylo lepší půjčit si brýle svářečské. Na uši si dejte sluchátka, takové ty pořádné bytelné našláplé, co maj hutný basy. A nyní si vezměte do ruky mléko. No, nedivte se, vemte do ruky mléko a čtěte dál.

Nyní pomalu a postupně zleva doprava lejte to mléko na horní hranu monitoru, ale tak, aby se mléko dostalo pouze na obrazovku. Mléko se nesmí dostat na zadní stranu monitoru. Přes ty svářečské brýle toho zřejmě moc neuvidíte, ale musíte se snažit.

Tak - hotovo?

Super, sundejte si brýle. Vidíte něco? Že ne? To nevadí, hlavně že jste přestali na chvíli myslet na toho otravnýho šéfa:-)))

PS: To, že máte na monitoru rozlité mléko, mu už budete muset nějak vysvětlit sami. Stejně tak i to, proč máte na hlavě svářečské brýle a sluchátka. Historce s neviditelnou klávesnicí, myslím, ale asi neuvěří:-)))

Autor: Stanislav Wiener | pátek 30.5.2008 11:44 | karma článku: 24,21 | přečteno: 2160x