S Kulhavým ďáblem naposledy… nebo možná ne

  Den se sešel s nocí a déšť se sluncem. Po dni plném bouřky nastal den plný deště. A konečně středa, den slunce a tím pádem hurá na scénu. Zatímco budeme ještě do neděle hrát, každý den na zámku v Telči, v jedenáct, v jednu a ve tři, seriál o Alonzovi a Asmodeovi končí.

Alonzo se pere s pritelem, konec pratelstviMarketa, strih RoW

Alonzovi již je málo, prožívat cizí osudy, žádá ďábla, aby mu umožnil prožít velké dobrodružství, nejlépe čistou a věrnou lásku. Nelze prožít něco, co na světě neexistuje, oponuje ďábel. Tedy snad alespoň na věky věrné přátelství? To jsi už Alonzo zničil, když s nejlepším přítelem tě rozdělila rvačka.

Chci zpátky přítele, když už ne lásku, tak dí Alonzo ďáblu, když připomenul si, jak ve zlém se rozešli. Nu, snad bys mohl příteli alespoň zachránit život, zlý čaroděj mi nakázal jej v souboji usmrtit. A pro tu legraci, nejen přítele získáš, ale také dívku svých snů umožním ti svést… tak hle i se stalo.

 

Však Alonzo již nechce dál světem s ďáblem jít, miluje ji a po jejím boku chce jen žít. Asmodeus pravdu o ní zná a v lásku nevěří. Tak vyhraje důvěra a hluboký ten cit, nebo žárlivost a vášně přelétavé budou vítězit?

 

To poslední tajemství si vezmu do své věčné péče, jen scéna je svět a mi herci v něm, kdo přijde roli diváka hrát, odměnou mu příběh bude. Celý.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Robert Waschka | středa 5.8.2009 19:46 | karma článku: 11,43 | přečteno: 1054x