Ministr Blatný už zlepšil komunikaci se stádem blbečků

Další glosa na aktuální téma. Opět zcela subjektivní a zaujatá, takže upozorňuji předem.... opravdu za nic neručím. 

Začal s tím již po ránu. Zátěž nemocnic je enormní, tento trend je navíc stále ještě na vzestupu, nicméně očkujeme tak skvěle, že je vlastně strašně fajn a všechno ok.... Normálně mi až zaskočilo. To si vážně myslí že ho poslouchají lidi ve věku dvou let (Tříletí již umí s telefony i tablety.  Na rozdíl od mé generace jsou strašně talentovaní. Já v tom věku maximálně žral hlínu i se žížalama) , nebo stádo blbečků ? Chápu, že je třeba nevyvolávat mezi prostým lidem zbytečně paniku. Ale krucinál !  Zlehčovačům situace je tohle vyjádření fuk a co se asi tak  domnívá, že vyvolává u nás ostatních !!?

 

V tu chvíli ale ještě nikdo netušil, že ráno se jednalo teprve o zahřívací kolo. Ten správný kanón vytáhl až při tiskovce vlády kdy byl dotazován na konec hlavní hygieničky paní Rážové. "Já si nemyslím, že bych musel všechna svá rozhodnutí nějak komentovat.  Je to něco co se teďka nějakým způsobem děje."  Podprahové sdělení tohoto signálu zní uzhruba takhle... " Za ten bazén srágor v kterým se rochníme, nemůžu ani trochu já, nebo tady strejda Andrej. To Hygiena nám do toho háže vidle. No, ale protože jsme hodní a paní Rážovou oslabil covid, nebudem to tu rozmazávat... ". 

 

Když tento ministr nastupoval do funkce, kladl si za cíl zlepšit komunikaci s veřejností. Odpovědí na tuto urgovanou otázku má splněno. Vrchovatě. Jak se u nás v Čechách říká... "ANO, už je líp....". Otázkou nicméně zůstává o kolik se to ještě dá vyšponovat, o kolik líp ještě v blízké budoucnosti bude ?  A pro koho?

Díky a ahoj Filip.

 

 

Autor: Filip Vracovský | sobota 6.3.2021 7:21 | karma článku: 31,44 | přečteno: 1377x