Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komunikace, ergo srozumitelná, je takřka vyloučena. A to až obecně, a oběma směry. Snad jen hluchoněmí, a nejen díky znakové řeči, jsou toho opravdu schopni. Možná i proto, že tím mají dar odfiltrovat až neuvěřitelné množství šumů. Od záměrných až po následné, vč. echa.

3 0
možnosti
Foto

Nevím jak hluchoněmí, ale jako sluchově postižený to mám nic moc... pod respirátorem toho moc neodečtu ;-D

0 0
možnosti
PB

To co vláda předvádí celkově je antická tragédie. A nevěřím tomu, že nás v posledním dějství zachrání nějaký Boží zásah z hůry.

A o tom, jak vláda komunikuje s občany by se dala napsat nejedna jarmareční taškařice. Už teď jsou Babišovy žblebty vydávány ve formě sbírky nevázané poezie a zhudebňovány. A jeho poturčenci na tom nejsou o mnoho líp, když musí hrát druhé housle podle stejných not.

Zde ukázky zhudebnění intelektuálních kotrmelců pana velkouzenáře:

https://www.youtube.com/watch?v=XMV-oD5jCPY&ab_channel=EchoSaxea

https://www.youtube.com/watch?v=gBYY1vQB40I&ab_channel=DanielMed

https://www.youtube.com/watch?v=wT9dgxmfcBs&ab_channel=ANDYK%C3%93DY

3 0
možnosti
Foto

Poznámka pouze k tomu vtipu, na který byl dotazován pan Blatný:

Našel jsem si ten vtip, který měla paní Svrčinová na Facebooku. Přiznávám, že mi poněkud zacukaly koutky:-) Zrovna z toho bych žádnou aféru nedělal. A už vůbec si nemyslím, že má paní S. všechny Romy za zloděje, jak si pospíšila okomontovat paní Adamová - Pekarová. Závěr vtipu je méně zdařilý a nadbytečný. Věta : "Buď jako Fero" to pokazila.

https://twitter.com/MJureka/status/1367543793931681798/photo/1

2 1
možnosti
ZD

Byl jsem z titulu své páce v několika věznicích. Již sám pohled na nastoupené osazenstvo stačí k vytvoření názoru a následně k velkému pochopení pro podobné vtipy. A nezveřejňované statistiky hovoří také jednoznačně. Současně mám názor, že vtipy čistý rasismus jen parodují, ale nepředstavují.

2 2
možnosti
JJ

Mně ten váš nadpis připadá opravdu vystihující. V ostatním se ovšem poněkud rozcházíme. Já když neustále slyším ty neustálé dotazy, co, kdy kde a jak se udělalo špatně a co se udělá, aby to bylo lepší a hlavně - kdy už to konečně skončí, nedivím se ministrovi, že odpovídá tak jak odpovídá. Protože si myslím, že kdyby na ty otázky znal někdo odpověď, měl by nejen Nobeluvu cenu, ale jeho majetek by dosahoval výšin těch nejbohatších arabských šejků. Když slyším tu spoustu hloupých otázek a ještě hloupějších invektiv, nedivil bych se, kdyby nejen Blatný použil slovníku mnohem jadrnějšího, poslal tázající do míst, kde slunce nesvítí a okamžitě s tím sekl.

Co vám na těch jeho vyjádřeních nesedí. Prostě řekl, že si opravdu nemyslí, že by měl veřejně komentovat každý svůj krok v perzonální oblasti.

Co se týká toho prvního vyjádření, zhodnotil to docela výstižně. Já tomu rozumím tak, že jsme sice v prů...švihu, ale naštěstí ne úplně v pr...háji, protože čísla nerostou tak strmě, jak mnozí odborníci předpokládají a jakž takž to s odřenýma ušima zvládáme. Podobně se ostatně vyjádřil i ve svém jiném, médii, opozicí a spoustou chytrolínů omílaném vyjádření ve smyslu "situace je vážná, nikoli však zoufalá" a buď se zlepší, nebo zhorší a nebo bude stagnovat. Podobně jako je tomu na začátku fotbalového utkání. Jsou tři možnosti a nikdo neví, jak to dopadne.

Znovu se vrátím k tomu "stádu blbečků". Kdysi jsem se velmi divil a přišlo mi velmi směšné, když se tu prezentovaly "americké návody na použití mikrovlnky nebo pračky", kde se uvádělo, že by se do nich neměla vkládat živá kočka. Ta dnešní situace, kdy každý potřebuje nějaké to "dovysvětlení" i s tím "co by se mělo a jak byse mělo" mi připadá velmi podobná.

5 3
možnosti
OU
MV

ale "dekuji vam za otazku" na tuto nereagoval

je to marny!

0 0
možnosti
ND

Neboj, Filipe, i ti talentovaní žerou hlínu s červama a to zaplatpanbu, jde o průzkumníky, kteří objevují svět volbou "dá se to jíst?" navíc, ohlédni se kam to naše generace distrkaly a ví bůh kam to tahle talentovaná generace dostrka...

Ale k věci, nic mě tak nevytoci jako lhaní, slovíčkaření a dělání z lidí nemyslící stádo, k čemuž se tam nahoře snad vládnoucí parta specielně cvičí...

1 0
možnosti
Foto

Díky Naďo.... inu průzkum sežráním, na to jsem byl od malička očividně přeborník ;-D

1 0
možnosti
ZD

Příhodný text. Také sleduji s nedůvěrou co se děje. Odpadá jeden za druhým i když přichází zjevně vzdělaný člověk se snahou situaci prospět. Jediným vysvětlením je, že aktuální nápor dohání kohokoliv - mimo opozice - na samotný kraj mentálních a fyzických sil což je stav kdy se kupí jedna chyba za druhou. A zběsilost, se kterou média rozebírají každé slovo a každé zaváhání hlasem brání "normálním lidem" s tahem na branku ucházet se o podobné posty. Média podporovaná opozicí do toho velkého problému přidala politiku ve snaze využít problémů ve svůj prospěch. Podobný mix by zvládl málokdo. Dalším vysvětlením je, že se jmenovaní "zblázní" postem, na který jsou povýšeni. To mi ale přijde, že ke stavu "osvícení" musí být delší doba.

Dále si všímám odborného světa. Byl bych nervózní, kdyby proti vládě stála jednotná fronta odborníků, zveřejňující jednotné stanovisko a vláda sveřepě tlačila politiku. I na úvodní straně iDnes je možno přečíst několik názorů několika odborníků, které jdou proti sobě. Jak jsem zmínil - vše dohromady je neskutečný mix, ze kterého by se ctí vyšel jen osvícený monarcha. Demokracie na podobné situace nemá "koule". Ta je nastavena na trvalý sluncesvit. Hezký den s opakovaným poděkováním za text k diskusi. Většina ostatních hájí stanoviska ... poplatná kapacitě toho s brýlemi mezi klávesnicí a monitorem. :-)

2 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i výživný komentář :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,59
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik