Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky všem za návštěvu a příspěvky. Cením si jich.

0 0
možnosti
Foto

Hezky plédujete za číšnický stav, ale možná by to nebylo vůbec nutné, kdyby dotyční jako podstatné respektovali to, že ti sedící u stolů jsou také jenom lidé, jak tvrdíte o nich. Jenže oproti personálu číšnému u stolů jsou ti, kdo svou útratou zajišťují jejich příjmy a hlavně možnost existence jako takové.

Protože však o skladbě a mentalitě tohoto stavu vím své, nemíním bojovat s větrnými mlýny. Ale to občas platí i pro sedící majetníky ...

1 0
možnosti
Foto

Mám postřeh zavřených hospod. Byl jsem o víkendu na výletě v Litovelském Pomoraví a na 20 km okruhu téměř všechny hospody uzavřené. V místě bydliště nedávno skončily 2 dobře zavedené restaurace. Tak hlavně aby ti číšnici měli kde pracovat

2 0
možnosti
JH

J48a81n 94H79a23r70v14a75n

1. 5. 2024 10:26

Taky jsem rok dělal ve vesnický hospodě "čtyřce" všechno. Dodnes si pamatuji násobilku 1,70 Kčs - to stálo pivo 10°, malý rum a cigarety Partyzánky. Tohle tam šlo nejvíce na odbyt. A nejslabší návštěvnost byla v úterky.

5 0
možnosti
Foto

Zdravím a želám pekný prvomájový, oddychový deň

0 0
možnosti
EH

Práce se zákazníky je nevděčná.

Pokud číšník kmitá, má největší respekt. Horší je, když ho práce nebaví. Nebo dokonce okrádá majitele - jídlo zadarmo pro přátele apod.

Obsluha i zákazník jsou stejný živočišný druh. Procento problémových bude podobné.

0 0
možnosti
Foto

Filipe, mám podobnou zkušenost jako Honza (točil jsem pivo a roznášel jídlo v kamarádově hospodě) a tak vím, jaká je to makačka.

5 0
možnosti
Foto

Filipe, mas ji tam... a vis proc? protoze ac nevyucen, ci spise vyucen jinam, jsem kdysi delal oboji, kuchare i cisnika a je to fakt sichta.... tak si to uzijte, a to myslim v to nejlepsim slovasmyslu... drzim palce

4 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 21,25
  • Průměrná čtenost 2113x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik