Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F68i91l84i25p 66V60r38a90c36o51v60s89k52ý
Díky všem za návštěvu a příspěvky. Cením si jich.

P40a46v12e31l 44M25a12c49h64a97č27e52k
Hezky plédujete za číšnický stav, ale možná by to nebylo vůbec nutné, kdyby dotyční jako podstatné respektovali to, že ti sedící u stolů jsou také jenom lidé, jak tvrdíte o nich. Jenže oproti personálu číšnému u stolů jsou ti, kdo svou útratou zajišťují jejich příjmy a hlavně možnost existence jako takové.
Protože však o skladbě a mentalitě tohoto stavu vím své, nemíním bojovat s větrnými mlýny. Ale to občas platí i pro sedící majetníky ...

J72o41s34e67f 56B96á58r35t69a
Mám postřeh zavřených hospod. Byl jsem o víkendu na výletě v Litovelském Pomoraví a na 20 km okruhu téměř všechny hospody uzavřené. V místě bydliště nedávno skončily 2 dobře zavedené restaurace. Tak hlavně aby ti číšnici měli kde pracovat
J59a93n 13H85a32r10v61a78n
Taky jsem rok dělal ve vesnický hospodě "čtyřce" všechno. Dodnes si pamatuji násobilku 1,70 Kčs - to stálo pivo 10°, malý rum a cigarety Partyzánky. Tohle tam šlo nejvíce na odbyt. A nejslabší návštěvnost byla v úterky.


J53a23n14a 92M67e71l93i29š13o32v79á
Zdravím a želám pekný prvomájový, oddychový deň
E53v11a 64H82a80s52n97í45k22o25v50á
Práce se zákazníky je nevděčná.
Pokud číšník kmitá, má největší respekt. Horší je, když ho práce nebaví. Nebo dokonce okrádá majitele - jídlo zadarmo pro přátele apod.
Obsluha i zákazník jsou stejný živočišný druh. Procento problémových bude podobné.

D70a61v88i33d 39S36n98í77t70i77l86ý
Filipe, mám podobnou zkušenost jako Honza (točil jsem pivo a roznášel jídlo v kamarádově hospodě) a tak vím, jaká je to makačka.


J91a58n 62A61n13d97r41l97e
Filipe, mas ji tam... a vis proc? protoze ac nevyucen, ci spise vyucen jinam, jsem kdysi delal oboji, kuchare i cisnika a je to fakt sichta.... tak si to uzijte, a to myslim v to nejlepsim slovasmyslu... drzim palce

- Počet článků 721
- Celková karma 23,51
- Průměrná čtenost 2109x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...