- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
Taky jsem rok dělal ve vesnický hospodě "čtyřce" všechno. Dodnes si pamatuji násobilku 1,70 Kčs - to stálo pivo 10°, malý rum a cigarety Partyzánky. Tohle tam šlo nejvíce na odbyt. A nejslabší návštěvnost byla v úterky.
Filipe, mám podobnou zkušenost jako Honza (točil jsem pivo a roznášel jídlo v kamarádově hospodě) a tak vím, jaká je to makačka.
Je . Díky Davide :)
Filipe, mas ji tam... a vis proc? protoze ac nevyucen, ci spise vyucen jinam, jsem kdysi delal oboji, kuchare i cisnika a je to fakt sichta.... tak si to uzijte, a to myslim v to nejlepsim slovasmyslu... drzim palce
Děkujeme Honzo :)
Mám postřeh zavřených hospod. Byl jsem o víkendu na výletě v Litovelském Pomoraví a na 20 km okruhu téměř všechny hospody uzavřené. V místě bydliště nedávno skončily 2 dobře zavedené restaurace. Tak hlavně aby ti číšnici měli kde pracovat
Hezky plédujete za číšnický stav, ale možná by to nebylo vůbec nutné, kdyby dotyční jako podstatné respektovali to, že ti sedící u stolů jsou také jenom lidé, jak tvrdíte o nich. Jenže oproti personálu číšnému u stolů jsou ti, kdo svou útratou zajišťují jejich příjmy a hlavně možnost existence jako takové.
Protože však o skladbě a mentalitě tohoto stavu vím své, nemíním bojovat s větrnými mlýny. Ale to občas platí i pro sedící majetníky ...