S-K: Úvod do teorie ekonomického páření

Znáte prohlášení typu: "Krása není vše, hlavní je upřímnost. A taky by měla být chytrá a hodná."? Jaká je však krutá realita? Kolik energie je samec schopen a ochoten do spáření skutečně vložit?


Varování ministerstva sociálních věcí

Šovinismus v tomto článku může ohrozit vaši ženskou psychiku!


Přirozený pud muže táhne k dokonalému ženskému tělu...90-60-90, symetrický obličejík, hustá hříva a vilný pohled. Jako hommo economicus ale muž nemůže nezaznamenat, že zástupci čičin z nejvyšších stupňů sexuálního appealu dosahují mizerných hodnot v ukazateli cena/výkon.

Diamantové prsteny, drahá auta, kožichy a drobné dárečky, za nikoli drobné, přepočítány na jednotky blaha např. v pivních jednotkách dosahují enormních hodnot.

Rovněž mezi ekonomicky nedozrálými čičinkami, které svůj "epíl" dávají na oltář jen za požitek "být se svým rytířem", najdeme ty, které nejsou snadnou kořistí. A tak čas strávený přístupovým jednáním před slehnutím může být měřen mírou ušlých příležitostí, např. chvílemi, které hommo falus mohl strávit na fotbale či u zlatistého moku.

Ve světle těchto skutečností je tedy rozhodně přínosem teorie přitažlivosti a sexuální dostupnosti, kterou zpracovali jedinci mužského pohlaví doslova nasazením vlastního těla.

Teorie původně vycházela z předpokladu, že dostupnost micky je nepřímo úměrná její atraktivitě. Zde je nutno poznamenat, že tato závislost není tvořena přímkou, ale jakousi S křivkou, kterou známe např. z materiálového inženýrství (viz graf).

Dále existuje významné procento odchylek od této křivky. Díky tomu došli erotičtí průkopníci k zásadnímu poznatku. Erotickou vhodnost samičky nelze udávat jedním parametrem, z něhož by jednoznačně vyplýval druhý. Teprve oba údaje jsou dostatečné pro rozhodnutí: jít do toho, nebo zůstat s ostatními falusáky v družné nesexuální zábavě.

Kdo někdy zbytečně odběhl od nedopitého drinku, nedohraného mariáše či před koncem druhého poločasu, aby z rande odešel neuspokojen, ví o jakém neskutečném plýtvání samčí energie tu mluvíme.

Komunikace mezi chlapy je pak daleko jednodušší:

- "Seznámil jsem se na vodě s dobrou sedm-šestkou."

- "Jééé tak na to já nejsem, já narazil na brutální šest-osmičku, to byl panečku tanec."

Tabulky s významem jednotlivých stupnic jsou zde:

10

9

8

7

6

5

4

3

2

Ošklivka

1

10

9

8

7

Dostupná

6

5

4

3

2

1

No uznejte, nestojí tahle teorie za aplikaci?

Poznámka: pokud i přes humorně laděnou formu má nějaká dáma chuť mě bacit, počkejte na konec září. Vyhlásím fackovací den, ať se necouráte po jedné. :-) Hezký den.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Volko | pondělí 23.8.2010 18:12 | karma článku: 17,31 | přečteno: 1511x
  • Další články autora

Vladimír Volko

Můj den blbec

17.9.2016 v 13:23 | Karma: 21,23

Vladimír Volko

Překoučovaná doba

6.3.2014 v 17:21 | Karma: 20,50