Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Strážce duší - Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí!!

Dnešní díl bude extra strašidelnej, neboť se v ňom jedná vo sexuálně zdatnýho mimozemáka, kerej unáší baby, a pak s nima během divokejch vorgií počíná nový, nádherný miminka s lehce mongoloidníma ksichtama! Tak dem na to, ať se práší za kosmickejma korábama!

Šárinka Ullrichová valí z lesa na lyžách a má v očích děs a hrůzu, neb má túšo, že se něco strašlivýho stane!

Gumy na vojenský základně zas čuměj s tou samou hrůzou na vobrazovku radaru, páč do prostoru LKR zasejc vlítlo nějaký to UFO a vůbec nechce komunikovat! Gumy se škrábou pod čepicama, ale nic kloudnýho nevymyslej, náhled UFO zmizí z radaru! A kam?

No to je jasný, přece za Šárinkou, kerá je naprosto pitomá a pokouší se s ufonským talířem závodit na 30 let starejch lyžích! Je jasný, že s mezihvězdnou technologijou nemá šanci a UFO ji dostane do svýho žlutýho světla, což Šárinka nevydejchá a s hrůůůzostrašným výkřikem vomdlívá! Ufon má děsně rozmazaný vidění, asi ztratil kontaktní čočky. Nakonec sem byl rád, že na Šárinku přece jen skočil a nespletl si ju s pařezem hned vedle.

Lukyn (Lukáš Vaculík, světoznámý záhadolog a specialista na nevyřešené případy a západy) dorazí na hory spolu se Zuzikem (Zuzka Norisová, specialistka na mimosyslový i mimomorčecí vnímání, furt má přeludy a je na práškách) a uprostřed sezony v zimě se ubytujou ve dvou VIP komorách na smetáky. Asi mu pomáhá jeho světoznámá pověst. Tentokrát Lukyn se Zuzikem jdou najisto, páč vo ufonech vyšel dokonce článek v novinách!

Mezitím Jirka Schmitzer dovalí s koněm až k Šárince, kerou urychleně eště s rozepnutým poklopcem opouští ufon a zdrhá pryč! Jirka čapne Šárinku za křídlo a hodí ju do hospody, kde se zrovinka Lukyn se Zuzikem ubytovali. Hnedka volaj lapiduchy, páč Šárinka je totálně mimo a na krku má jasnej cucflek, kerej nedokáže udělat žádná lidská čuňa, na to je třeba mimozemská!  Vesnický balíci to viděj prvně v životě a vůbec netušej, že se jednalo o předehru. Šárinku vodvezou pryč a Lukyn si všimne ňákýho trouby, co má pod pažou stříkačku. Je to vobyčejnej Jaryn, ale hraje u teho děsně strašidelná hudba, tudíž je třeba si na ňho dávat bacha!

Druhej den dovalej Lukyn se Zuzikem za Schmitzrem, kerej jim vysvětlí, že UFO tady líce prakticky furt a že něco hledá. Lukyn i Zuzik dovalej na místo činu, kde už se mezitím potácí Jaryn s Čuchačem na ufony!  Je to takovej černej bazmek, vo něco větší než telefén, a vyčuchá ufona na kilometr daleko! Protože to je jasnej gumák z tý letecký základny, tak se asi jedná o bonus ke Grippenům. Lukyn ho tam načapá, ale Jaryn se vymlouvá a nechce přiznat, že je tajnej agent protiufonskýho spiknutí placenýho z mejch daní!

Lukyn i se Zuzikem dovalej do blízkýho zámku a vyptávaj se na Čarodějnickou boudu, páč tam je UFO v jednom kuse i v autobuse! Kastelánka jim vysvětlí, že se jednalo vo barák Uršuly Braunový, pravděpodobně příbuzný Evy Braunový, s kerou se pak Hitler voženil v bunkru 1945. Uršula byla vodsouzená k smrti, páč ju unesl ufon a voplodnil svým mimozemským semenem! Prej byl šedivej, a i když měl jenom 4 prsty, aj tak našel její bod G.

Během vyprávění se Zuzikovi zjeví Černej Mameluk, kerej furt hází strašidelný ksichty, ale teď se rozhod pomáhat. Nalistuje Zuzikovi vobraz tý Uršuly, kde je jasně vidět paranormální cucák jako když vyšije!

Lukyn a Zuzik se vracej autem do knajpy, dyž před nima jedoucí sanitku přepadne ufon! Šajní na ňu svým žlutým světlem, ale pak zdrhá! Poblíž čumí kůň a v sanitce je Šárinka vyklepaná jak koberec!

Schmitzer dovalí do hospody, kde si z něho všici štamgasti dělaj prdel. Krom Lukyna a Zuzika, kerý doslova hltaj každý jeho slovo. Lukyna chce napadnout místní pablb, ale ukázkovým kopem ho podrazí farář, kerej je na půl úvazku alkoholik a na půl úvazku karatista.

Mezitím se gumám na základně opět zjeví ňáký to UFO. Velitel je už nasranej a poštve na ňho Grippeny, když už stály 20 miliard, tak ať je na něco využijem, no ni? Náš letec - hrdina s vypučeným Grippenem valí za ufonem, ale pak ho překvapí žlutý světlo a celej ten švédskej krám přestane fungovat. Sem zvědavej, jak jim vysvětlíme, že místo 20 kousků jim vrátíme 19?

Lukyn podrobí křížovýmu výslechu Schmitzera a dozvídá se, že na ufona platí jedině kůň! Ufon sice dokázal překonat mezihvězdný vzdálenosti mnoha světelnejch roků, ale jak někde zachrochtá kůň, hnedka se zdekuje, páč trpí těžkou koňofóbijou!

Druhej den se na zámku vyšetřuje o sto péro! Zjistilo se, že ufon zbouchnul Uršulu a že mu dokonce Uršula před 300 lety porodila Homoufona. Prej byl hnusnej jak Paroubek s Grebeníčkem dohromady, tak si ho místní felčar naložil do flašky vod okurek. Kde je ta flaška pochopitelně nikdo neví.

Lukyn se Zuzikem dovalej za Šárinkou, kerá je už doma a všecko jim podrobně popíše. Byl to šedivej mimozemák se 4 prstama a velkejma vočima. Chtěl po ní její děcko! Šárinka sice má děcko, ale s jedním z těch vesničanů.

Lukyn zas natůroval jeepa a valil za farářem karatistou ochmelkou, aby zjistil, esli mezi Šárinkou a Braunovou není nějakej příbuzenskej svazek! No a hádejte, byl? Byl!

Zatímco se Lukyn vykecává s farářem, ufon nelení a čórne to děcko, i když by i dementnímu ufonovi muselo bejt jasný, že není jeho! Šedoun ho šoupne do tý čarodějnický boudy, ovšem není tam sám! Pomocí hypermoderní švédský techniky, vyrobený na Tchaj-wanu, se podařilo Jarynovi lokalizovat ufona. Bohužel dřív, než si ho stačil vyfotit do alba, vomdlívá hrůůůůzou!!!

Policie je jako obvykle v případě vážnýho zločinu bezradná. Nasadit botičku nebo napařit pokutu, to jo, ale najít dítě uneseným mimozemšťanem, tak na to asi nemaj tabulky. Je jasný, že do pátrání se musí zapojit Lukyn a Zuzik, kerý stejnak nemaj nic kloudnýho na práci.

Dovalej teda do tý čarodějnický boudy a bingo! Děcko tam sedí ve žlutý kouli, zatímco ufon si vodskočil na pivko nebo ňáký to znásilněníčko. Lukyn ho sekne, ale než stačej zdrhnout, taťka se vrací dom! Diváci se slabšíma nervama kolabujou, páč jejich nejvoblíbenější hrdina bude pravděpodobně rozsekanej na nudličky čtyrma drápama! Ale co se nestane! Na poslední chvílu zachrochtá vedle kůň, největší nepřítel mimozemskejch nadrženců! Šedoun zdrhá pryč než dostane alergickou reakcu, zatímco Schmitzer i Šárinka dovalej i se vzteklým koněm, kerej má chuť na mezigalaktickej biftek!

Všici skáknou do hospy a tam, nad pivama a panákama, vodborně a vědecky rozeberou celou situacu: Šedivej klofák před 300 rokama znásilnil Braunovou a počal s ní novej, báječnej život! Ačkoli je schopnej cestovat mezi různejma galaxiema a dokonce zvládne i misionářskou polohu, je natolik blbej, že si myslí, že gravidita u žen trvá těch 300 let! Teď, dyž se vrátil pro plod svý lásky a znásilňovačky, čumí jak husa do flašky, páč nedokáže pochopit, že všici aktéři tej doby dávno prdí do hlíny. Splet si babu i děcko, nechápu, jak ještě dokáže udržet moč a pilotovat mezihvězdnej koráb?

Zatímco probíhá vědecká konferenca na nejvyšší úrovni (cca 650 metrů nad mořem), gumy sou úplně vyvalený, páč jejich antiufonskej špion vomdlel a nic nevyfotil. Pilot i letadlo sou v trapu a výsledek nula! Eště že jim zůstal ten Čuchač ufonů, kerým zas můžou podkládat viklající se stůl.

Na konci filma se ufonovi podaří najít tajný sklepení, kde má svý batolátko pěkně zakonzervovaný v tý vokurkový flašce, takže vo happy end setkání syna s otcem nakonec přece jen nepříjdem!

Autor: | úterý 19.5.2009 10:30 | karma článku: 17,80 | přečteno: 1668x
  • Další články autora

Romské děti mají v Kanadě problémy!

Jak vidno, tak i v Kanadě, multikulturní zemi, jsou bohužel oškliví a zlí rasisti, kteří nutí nebohé romské děti chodit do školy! Zdejší učitelé je popisují jako žáky, se kterými se během své praxe NIKDY nesetkali! (jasný rasismus, fuj!!) Mají nulovou znalost angličtiny, jsou agresivní, vykazují malou úctu k učitelům a světe div se - nedělají domácí úkoly a mají i několikadenní neomluvené absence ve škole! Kanadští učitelé jsou zděšení a jejich pedagogické vzdělání si s těmito drobnými hloupostmi neví rady! (jestli oni náhodou nestudovali v Plzni?)

1.12.2009 v 8:43 | Karma: 36,89 | Přečteno: 3369x | Diskuse| Politika

Wolfík předloží důkazy!!!

Péťa Wolfů, bývalý poslanec ČSSD a současný přeběhlík k ODS, se zuby nehty brání zbavení imunity a za žádnou cenu nechce podstoupit trapné a nechutné vyšetřování, při kterém by se ho jistě ptali na rozkrádání dotace za necelých 5 mega! Zajisté by se mu špatně vysvětlovalo, proč si nechal vyplatit pořádně tučné částky za bezcennou studii, kterou ukradl na internetu nebo proč si naúčtoval cestovné za 1,25 mega, aniž by musel kamkoliv jezdit?

21.10.2009 v 9:09 | Karma: 15,45 | Přečteno: 2362x | Diskuse| Politika

Do Romů teď bude sypat peníze Pecinův tým!

Ačkoliv romomil Míša Kocábů vymýšlí jednu hovadinu větší než druhou jak na běžícím pásu a neustále špekuluje, kde a jak vyhodit co největší balík peněz daňových poplatníků, stále to nestačí! Nyní se do toho opřel ministr vnitra Pecina! Co má společného ministr vnitra s Romy? Prakticky nic, ale dá se z toho vytřískat popularita a utratit v době krize nějaké ty přebytečné finanční prostředky! Pecina se jako správný Limonádový Joe pustil do křížku s extremisty a chce jim vyrazit z ruky nejsilnější trumf - romskou otázku! A jak na to náš kluk ušatý jde? No přeci pěkně od lesa!

24.9.2009 v 8:48 | Karma: 34,36 | Přečteno: 2720x | Diskuse| Politika

20 Romů na jednoho bílého? Proč ne?

Jak vidno, Míša Kocábů dostává stále málo peněz pro své Ministerstvo pro potlačování práv většiny, neboť jeden z našich českých občanů nebyl dostatečně "začleněn" a "přizpůsoben" romskému obyvatelstvu. V Rumunsku byl totiž brutálně ubit český řidič kamionu, když napomenul skupinku 20 opilých Romů, aby ztišili hudbu. Ti ovšem na nějaké ztišování nebyli připraveni a zjevně jim tento nepřizpůsobivý trouba vadil tak, až si ho vytáhli z hospody a tam jej ve svorné pospolitosti umlátili k smrti.

16.9.2009 v 10:08 | Karma: 34,59 | Přečteno: 3059x | Diskuse| Politika

Půl milionu pro Talmanovou? Proč ne?

Poslanci nemusí smutnit, že se sněmovna rozpouští a pořádají se předčasné volby. Dostanou totiž od státu parádně pozlacené padáčky, za které by se nemuseli stydět leckteří "manažeři" státních podniků. Lucka Talmanová si zobne ze státního 468 800,- Kč!

15.9.2009 v 9:27 | Karma: 25,51 | Přečteno: 2836x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

Policie prověřovala nákup vojenského materiálu pro Ukrajinu. Zajistila 300 milionů

5. června 2024,  aktualizováno  8.6 21:12

Premium Česká policie v tichosti prověřovala třaskavý případ, který může mít negativní dopad na zbrojní...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

Turek pod tlakem. Promazal sítě, ruší debaty. Zdviženou pravici řeší policie

6. června 2024  14:28,  aktualizováno  16:45

Lídr kandidátky Přísahy a Motoristů sobě Filip Turek se nezúčastní posledních debat před...

Desítky milionů na registry utratil stát nehospodárně, uvedl NKÚ. Vnitro nesouhlasí

10. června 2024  9:06,  aktualizováno  9:23

Z celkem 2,46 miliardy korun vydaných v letech 2015 až 2022 na provoz a transformaci systému...

Vyšší ceny školních výletů působí rodinám problém, pro některé je i 200 korun moc

10. června 2024  9:20

Poslední měsíc školy vyrážejí učitelé se třídami na výlety. Kvůli zdražování jsou ale pro rodiny i...

Autobus s lidmi na blikající přejezd nenajel, koriguje policie líčení svědkyně

7. června 2024  15:45,  aktualizováno  10.6 9:09

S vážným podezřením se v dubnu obrátila na policii žena a popsala jí, že autobus jedoucí z Brna ve...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik