Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bull.terrier.pro.cenzora

24. 9. 2009 20:03
Vtipné.

U takových nápadů mě vždy napadne:"Ještě větší blbec, než jsme mysleli!" ;-D

0 0
možnosti
PV

peetan

24. 9. 2009 14:50
vtipné, bohužel smutně pravdivé

Za 10 let s cikány pod jednou střechou jsem nepochopil, co a jak by chtěli žít, mimo toho jak bezpracně získat peníze a jak se dobře bavit. Chlubení se tím, že nikdy nepracovali a pracovat nebudou, bylo na prvním místě. Zajímavé, většina bílých si bytů a jiných statků dokáže vážit - to bude asi taky ta odlišnost. Už se těším na TV spot, jak nějaký cikán se s zednickou lžící postaví na 5 min k míchačce, haha  - na déle to nebude. A pokud to některý bude myslet opravdu vážně, oni mu to soukmenovci rozmluví, jaká je to blbost. Je to stále dokola - peníze daňových poplatníků se vyhazují stále do stejné "černé díry" - pod jinými hesly, programy, peciny, kocáby,.... a efekt stále nula. Už mne to fakt nebaví, číst ty výmysly, ti lidé jsou odtžení od reality. Zajímalo by mne, zda někdo zpracoval nějaký solidní sociologický průzkum cikánské menšiny s jejich prïoritami, potřebami atd Myslím, že by to vypovědělo o jiných cílech, než opravách  bydlení. Opačný průzkum by byl taky asi velmi zaj

0 0
možnosti
PI

pafffka

24. 9. 2009 10:18
brilantní věta !

"kdo bude evidovat vydané nářadí, a pak je vykupovat z bazaru?"  ;-D;-D;-D díky za osvěžující záchvat smíchu. jinak naprosto souhlasím.

mohl bych to rozebrat podrobněji, ale nemám čas. musím pracovat, abych mohl přispět našim "znevýhodněným a diskriminovaným" spoluobčanům na kabanos,rum a cigára. Rv

0 0
možnosti
PN

ktv

24. 9. 2009 10:16
sdeleni clanku 1*, forma 5-

S obsahem 100% souhlasim, ale porad se neprestavam divit kolik mistnich bloggeru si mysli ze ma smysl pro humor a nema. Literarni zpracovani a pokusy o vtipy jsou fakt vrchol trapnosti... Trochu mi to pripomina jinyho mistniho experta Rudolfa Havlika - vy byste si panove mohli mozna rozumet :)

0 0
možnosti
TV

Czech-elf

24. 9. 2009 9:21
korekce

;-D ano opravdu sqely clanecek, jen bych chtel korigovat uvod. Ministr pecina ma s "romy" co do cineni opravdu hodne. Cikani jsou to nejcastejsi zakaznici jemu podrizene policie.....

0 0
možnosti
JK

MiroTR

24. 9. 2009 9:20
Dobré !

Zkrátka po dlouhém bádání objevili experti Ameriku !  500 let po Kolumbovi ! ;-D

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

24. 9. 2009 9:20
Nesouhlasím

Pokud někdo "odpovědný" konečně dospěl k názoru, že se Romové musí sami snažit, aby se jejich život zlepšil, pak jsou to účelně vynaložené peníze. Tedy pokud to časem zase někdo nezmění.

Ta myšlenka je základní a měla bý být nosná.

Představte si puberťáka, který se terve hledá, a kterého rodiče udržují v relativním dostatku a blahobytu. Myslíte si, že si bude věcí vážit, že nebude okázale opovrhovat vším, co je s jeho rodiči spojeno?

Romové dostávali byty i některé jiné požitky, ke kterým přišli jako slepí k houslím, úcta a respekt k hodnotě věcí nikde.

Mají-li mít šanci na "nápravu" pak jedině tak, že si budou vážit věcí, které si sami vytvořili, udělali nebo opravili. Když to za ně udělá někdo jiný, bude výsledek stejný nebo podobný jako v minulosti. Ale stejně jako ne všichni puberťáci i ne všichni Romové jsou "napravitelní". S tím je třeba počítat... Většina by toho však měla být schopna.

0 0
možnosti
MH

babca

24. 9. 2009 10:41
Re: Nesouhlasím

ale jo, ať si opravujou staví. ALE ZA SVÝ! MNĚ TAKY NIKDO NA BARÁK NEDÁ!!!

0 0
možnosti
MB

MychalB

24. 9. 2009 9:18
Jj, je to k pláči

:-/

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

24. 9. 2009 9:17
Dobré...

Dobrý. :-)R^

0 0
možnosti
MH

babca

24. 9. 2009 8:57
už dlouho

sem se tak nenařechtakl, jako při čtení tohoto článku!R^R^;-D;-D;-D

Jen by mne zajímalo, proč když kliknu na karmu, tak se to neprojeví. Že by tajemná ruka cenzorova? Co kdyby s tím článkem někdo souhlasil, když není promíšovský, že????RvRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik