Foto

"Naneštěstí musím zastavit zrovna u Lidlu, došel mi benzín!"

Stréc Francin povidal, že on je v tym kvelbo óplně ztracené jak tam blódi meze regálama. Zatimco jeho milovaná Eliška se proměni v kvantovó částěco. Lice po celym prostoro, je všode a nigde; Francin nemá šanco ji najit.

Foto

Moje drahá a lepší polovička si jednou před lety odskočila z auta do obchodu pro zápalky. Vrátila se za hodinu, tlačila před sebou plný vozík; bez zápalek.

Vašek

Foto

Od té doby, co byla moje drahá loni na jaře na neschopence, se naučila nakupovat přes jednu ze služeb, která dováží nákupy domů, čili tato dramatická zkušenost naštěstí odpadá.

MV

Nejsem ženatý heterosexuál, ale můj vztah k nákupům a nakupování je plně identický s tvým. Jídlo doma tak nějak je a hadry a boty řeším, až když ty užívané odejdou. Jo - ještě drogerie: mejdlo (šampon nepotřebuju), zubní pasta a kartáček občas přihodím do koše s jídlem. Jak ti v týhle kapitole TaF rozumím!!!

Foto

Vyšší level by byl plný košík a na cukr zapomenout.

IL

I36v98a35n32a 23L34a71n45c52e

22. 5. 2024 17:46

Také neumím koupit jednu věc, ale říkám: nikdy člověk neví, co opravdu potřebuje, dokud do obchodu nevstoupí. Pak už to jede. Manžel také trpí.

MK

Já bych do toho supermarketu asi tak nepospíchal. Následující Welcome to the Machine bych si poslechl docela určitě a Wish You Were Here a druhou část Shine On You Crazy Diamond asi také. Teprve pak bych řešil něco dalšího.

Foto

To by bylo po zavírací hodině. Tak daleko bych to nehnal.

  • Počet článků 991
  • Celková karma 30,78
  • Průměrná čtenost 2522x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz