Foto

Velmi příjemný večer s bezva lidmi. (Byl to Tramín.)

Vašek

Foto

No, jo, chybka se vloudí. Ale špatné nebylo....

Foto

NO máš recht, ty naše holky byly fakt jak malovaný. A všechny dámy a slečny na místě taky :)! Díky že jste přišli, bylo to super. Zanedlouho bude videoreportáž a víc fotek!

Foto

Těším se Máš roztomilé holčičky, a jak si rozumíte Vidno, že se máte rádi.

Foto

Tome, úžasná fotoreportáž, jen to pivo v mých rukou je nejspíš fotomontáž. 🤣 Anebo je to tím, že si mě pár kolegů blogerů spletlo s Čoudkem a já musel zůstat v roli. Každopádně skvělá akce s bezva lidmi.

Foto

Neumím fotomontovat. Mne zaujalo to bezvadné krytí....

Foto

Tome, díky za bezva reportáž ze srazu, bylo to super a velký dík patří krásným adminkám a admninovi Patrikovi. Ráda jsem vás všechny viděla naživo

Foto

Byli jste, jste a budete bajecni. Moc rada vzpominam na setkani blogeru, bylo to pokazde nezapomenutelne.Skoda, mam vas z ruky , ale nezapominam. At zije blogerska parta! S laskou Marta😘

Foto

Letos vyšel termín, kdy jsem byla v ČR.

Tak zase někdy!

Foto

Tome, díky za zprostředkování akce, kam jsem letos nemohla.

Fotky pěkné a V.T.G. moc gratuluji za cenu redakce!

DV

D51a70v83i68d 40V21l41k

16. 6. 2024 8:29

Bylo to fajn a rád jsem Vás všechny viděl.

Foto

Tož to my tebe tím tuplem, vypravěči roku.

Foto

Ahoj, ještě si rvu vlasy , ale prostě se to nedalo stihnout... Takže díky za fotky. Ale domnívám se, že Vladimír nepláče dojetím, ale radostí, že mě vylosoval jako výherce ceny pro hlasující, protože ví, že mě nikdy nikdo nikde ještě nevylosoval :))) A ano, z nás nominovaných je cena u něj jednoznačně v nejlepších rukou ... Tímto mu na dálku gratuluji :)

Foto

Filipe, chyběl jsi, ale ještě není všem dnům konec!

Foto

Parádní článek z povedené akce, Tome.😺

Foto

Tome, už tě dlouhou dobu tajně sleduji nakonec jsem to nevydržel, i když mnohé už nestíhám, přidal jsem si Tě teď veřejně k oblíbeným, i když jsi u mě oblíbený už dlouhá léta. Také tě obdivuji jako herce. A o tom, že patříš mezi ty excelentně píšící, není pochyb. Ať Ti zdraví slouží, a to i celé tvé rodině, ještě mnoho let!

Foto

Děkuji, Horste, i když s tou chválou trochu šetři....

  • Počet článků 999
  • Celková karma 28,87
  • Průměrná čtenost 2514x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz