KT

Antisemitismus je zjevně hluboce zakořeněn a jen navenek se mnozí tváří, že tomu tak není. Pro mě nepochopitelný hnus a nepoučitelnost z historie.

PD

Antisemitismus je starý jako krestanstvi

Foto

Tomáši, děkuji Ti za tento vynikající článek. Se vším, co jsi v něm uvedl, naprosto souhlasím a napsala bych to stejně, kdybych to uměla tak skvěle jako Ty!

Nechápu, co se na těch amerických universitách děje. Buď je tam skutečně tolik radikálních, arabsky mluvících studentů, nebo přikládají pod kotel individua, která studenty vůbec nejsou. Každopádně Američanům tu situaci nezávidím. Když se to přežene s násilným potlačením demonstrací, může to zradikalizovat i dosud mlčící studenty.

PD

Nemusíte hypoteticky, to se uz stalo v cecně,když rusáci srovnali Groznyj se zemi

JR

J87a19n 95R32á57ž

2. 5. 2024 15:13

Dění na amerických universitách, a nejenom v souvislosti palestinsko izraelského konfliktu, či idiocie spojené s BLM, dokazuje úpadek všeho, co z těchto universit vytvářelo po desetiletí nejprestižnější vzdělávací instituce světa.

OF

Myslel jsem si, že intervence v Gaze bude chirurgicky přesná, více vojáků ,méně raket, méně civilních obětí. výběr neměl. K intervenci mám výhrady, ale Izrael jsem nezavrhl. Přečetl jsem si něco a Hamasu a nestačil jsem se divit. Protesty amerických studentů jsou přes čáru.

VF

Dobrý den. Dovoluji si s tímto příspěvkem vyslovit souhlas. K tomu si dovoluji připodotknout, že svět a historie existence humanoidů na zdejší planetě je plný podobných stupidit a absurdit nejrůznějšího charakteru. Proto se mnozí badatelé zabývali a zabývají otázkou, zda se lidstvo dříve nebo později v důsledku svých nenávistí a ideologických stupidit vybije mezi sebou. V současné době nejpravděpodobněji pod vlajkami záchrany platenárního klimatu. A bude vymalováno.

  • Počet článků 981
  • Celková karma 35,94
  • Průměrná čtenost 2544x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz