Zachraňte planetu!

Řešením by pravděpodobně bylo snížení pratelné plochy a hmoty spodního prádla. Což znamená jednoznačně přechod z trenclí do zvonu na rafinovaná minimalistická Tanga.

Tak jsem četl na netu , že je teď moderní nosit jedny trenýrky bez praní sedm dní v kuse. Prý to zachrání planetu. A to se oblékají furt stejně, nebo v pondělí se dá cedulka dozadu v úterý dopředu, ve středu se trenky obrátí naruby a zase dvě pozice cedulky.

 

To by ovšem u mentálně labilnějších jedinců mohlo způsobit strašné dilema, protože by zapomněli v pátek kterou stranou dozadu a kterou dopředu a rub či líc, protože by tím ztratili orientační bod každých použitých trenclí tzv."Dyňový květ," jak to vždy říkal náš rodinný sprosťák strýc Milan.

 

Obávám se, že v neděli by již měl uživatel sedmidenních trenclí těch dyňových květů v kalhotách doslova lány.

 

Přemýšlel jsem jak teda zachránit planetu bez toho, že bych se stal hygienickým a následně i veterinárním problémem????

 

Řešením by pravděpodobně bylo snížení pratelné plochy a hmoty spodního prádla. Což znamená jednoznačně přechod z trenclí do zvonu na rafinovaná minimalistická Tanga.

 

 Ovšem............. Tanga........no........... jak to říct??? Muži, kteří nosí Tanga, jsou pravděpodobně pouze milovníci sebetrýznění a svědivých pocitů. Já když si představím, co s vámi musí udělat ta svědivá šňůrka zaříznutá mezi ty chlapsky chlupaté půlky....jajaj to bolí i tak.

 

Modelová situace: Vy v obleku na koberečku u šéfa, který vás dalekosáhle plísní za mizerné výsledky za poslední čtvrtletí. Docela rád byste mu něco odpověděl, ale vy se bohužel musíte celou myslí upínat k tomu, abyste se nerozběhl a nerozbil si hlavu o zeď, protože musíte vydržet to děsně svědivé zaříznutí pánských tangáčů, protože jste se právě dnes, debil jeden, rozhodl , že zachráníte planetu............................ To je noční můra na x-tou.

 

Já se tedy s dovolením tohoto kola záchrany planety nezúčastním, co vy?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Vlk | pondělí 17.7.2023 16:32 | karma článku: 28,03 | přečteno: 1051x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 23,00

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,50

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,41

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,59