Vzhůru do Ruska soudruzi.

Tak jsem si přečetl otevřený dopis nového hnutí "Přátel Ruska". Tento dopis nás informoval o nové společenské formaci na naší scéně a evidentně definoval i její zásadní program, tedy "Anální speleologii do nitra největšího z Rusů". Přečetl jsem si ten otevřený dopis a tak nějak jsem si vzpoměl na "Dopis Pragováků" co předcházel 68 roku.

Příznám se, dobrovolně jsem ohrozil své zdraví a přečetl jsem si tento zásadní dokument hned dvakrát. Sám sebe obdivuji, že jsem se nepozvracel hned po prvním odstavci. Omlouvám se za tyto nadmíru expresivní výrazy, ale tolik čecháčkovského vlezdoprdelskovství, malosti, neúcty k sobě samému a servility pohromadě jsem už dlouho nečetl.

Je vidět, že lokajské a slouhovské návyky získané za třista let poklonkování císař pánovi, a pak nucená servilita vůči německým okupantům a pak opět 40-ti letá vůči Ruským osvoboditelům a komunistům se na Vašich duších a tělech podepsala opravdu nezmazatelně. Evidentně se samozřejmě jedná o dílko frustrovaných bývalých komunisto-milců a členů té "Jediné správné strany". Je zajímavé, jak si své touhy po návratu socialistického života, řízeného soudruhy z Moskvy, soudruzi z České republiky transformovali do pana Putina. Evidentně věří staré pravdě, která říká , že jednou komunista, vždycky komunista. Rudá srdce asi bijí pořád stejně a to v rytmu hodin na Rudém náměstí.

Dovoluji si Vás tedy soudruzi vyzvat, udělejte to pro nás všechny ostatní, pro svoje děti, vnuky a hlavně sami pro sebe. Sbalte si své saky paky a odjeďte za svým idolem. Vždyť jak to tak čtu z Vašeho dopisu v dekadentní západní Evropě a v tom "Zločiném a falešném NATU" se Vám přece dobře nežije. A nám tu bude bez Vás taky líp. Všichni budeme tak nějak šťastnější. A ten dopis si vytiskněte a vezměte sebou. Až v Rusku  ve sběrném táboře dojde toaletní papír, přijde Vám zaručeně vhod!

Autor: David Vlk | neděle 21.9.2014 20:40 | karma článku: 32,80 | přečteno: 1663x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 7,76

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56