Všechny skvělé zprávy pro tento týden z našeho Úžasňákova

Tenhle týden bude naprosto báječný, Všechno se v dobré obrátí a to i přesto, že dnes je nejdepresivnější den v roce zvaný Blue Monday.

Tenhle týden bude naprosto báječný, Všechno se v dobré obrátí a to i přesto, že dnes je nejdepresivnější den v roce zvaný Blue Monday.

Všechny skvělé zprávy pro tento týden:

1.Nejdepresivnější den v roce je už dnes, horší už to prostě nebude.Jupí

2.Naše skvělá vláda nám otevře tento týden papírnictví a prodejny se spodní prádlem. Můžeme se všichni pomalovat vodovkama, navlíknout nová leopardí tanga a vyběhnout do ulic.

3. Tento týden určitě někdo vysvětlí korunnímu princi firmy ANO superministrovi Havlíčkovi, co je to rodné číslo.

4.Nikdo se už nikdy neožere, protože zlotřilé hospody nepůjdou otevřít v žádném ze stupňů naší nové životní směrnice  inovovaného Super psa.

5.Monika zaregistrovala Andreje k dalšímu kolu očkování, protože pan premiér neumí bohužel zapnout počítač. Ovšem mistrně ovládá kuličkové počitadlo.

6. Objeví se první letošní pacient s chřipkou. Bude odborně utracen a naložen do lihu, aby mohl být vystaven v Národním muzeu. Hned vedle busty geniálního virologa první poloviny dvacátého prvního století Andreje Babiše.

7.Opět se nevyšetří, kdo otrávil Bečvu a vlastně je to dobře, ztratili bychom možná zbytek iluzí o svých dědečcích a babičkách, kteří budou volit zlo i kdyby se zjistilo, že jeho volební leader týrá maxipsa Fíka i s nezletilou Ájou. Holt jsou vychování pragmatikem Husákem a Klausem.

8.Naše zdravotnictví se opět nezhroutí. Naštěstí je plné mizerně placených, ovšem skvělé výkony podávajících workoholiků, kteří nemůžou být bez své denní dávky potu a adrenalinu. Kluci a holky, moc děkujeme!!!! Věřte, že my normální lidi si toho opravdu vážíme!!! Jste "BOŽANI"

9.Dodávky vakcín budou značně utlumeny, což je sice smutné, ale zase díky tomu nezjistí, že nemáme dostatek jehel a injekčních stříkaček. Uznejte lidi, to každodenní poznání, že jsme si zvolili fakt děsnou vládu, nemá fakt dobrý vliv na naši psychiku. Tak proč se furt denně týrat a sebemrskat?

10.Krematoria zprovoznila nové pece, takže se nám přestali hromadit nebožtíci. Pece byly zakoupené původně z Euro dotací jako prudce inovativní technologie do jedné nejmenované pekárny patřící nejmenovanému politikovi. Co taky s nimi, když je teď EU neproplatí, Výsledek je prý krásně křupavý  a má krásnou kůrku.

Ovšem možná se stane ještě něco mnohem krásnějšího. Žijeme přeci v době, kdy realita denně překonává jakoukoliv fantazii.

Jéžiš, já se tak strašně  těším, až si koupím nové nůžtičky, bílý karton a lepidlo Herkules a slepím si papírovou urničku.

Dám ji k narozkám kamarádovi hospodskému, on furt cosi mele o sebevraždě. Ta se mu bude panečku hodit!!!

 

Autor: David Vlk | pondělí 18.1.2021 10:32 | karma článku: 39,81 | přečteno: 2523x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 20,04

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,35

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56