Uprchlíci se vztekají, že si v EU nemůžou dělat co chtějí

Hordy mladých povětšinou černých mužů shromážděných na severoitalských hranicích protestují, že je Francouzi odmítají pustit na své území. Že by byla cesta do ráje konečně uzavřena. Co si to Ti Evropani ve své zemi dovolují?

Sluníčkáři  a většina levicových politiků se nám snaží namluvit, že jsem povini přijít o svůj životní styl svoje jídlo a zem a svoje ekonomické jistoty, ve prospěch davů hadrníků ze včech koutů Afriky. Zatímco Arabové tiše podporují islámský binec, aby posílili vlastní velmocenské ambice. Evropa skřípe zuby a drží hubu. Pseudokorektní přefeminizovaná splečnost je příliš slabá, aby se ubránila hordám ekonomických uprchlíků kteří dříve, nebo později zničí naši civilizaci.

V dobách, kdy evropští muži ještě byli "Muži" a sjednocené Evropě nevládly levicové feministky a bezpohlavní, ultrakorektní  hermafroditi, by muži vzali kvéry, meče, nebo klacky (Podle doby ve které by se to odehrálo) a vetřelce by zahnali zpátky do Afriky.
Dneska jsme tak všichni "korektně připosraní", že si necháme vzít vlastní kontinent. Zajímalo by mne, kdo nám chce namluvit, že ty tisíce mladých černých chlapů jsou političtí uprchlíci. Pokud je někdo uprchlík, tak prchá s celou svojí rodinou, s ženou a dětmi, Tahle ta emigrační vlna afrického testosteronu vypadá přesně na to čím je. Tichou a plíživou okupací.

Co budou tihle mladí černoši dělat až zjistí, že ani v Evropě nepadají pečení holubi zadarmo do huby?Budou jen protestovat, nebo budou dělat stejný bordel, jako ve svých domovinách a přinesou Africkou válku i k nám domů do naší Evropy?

Kdy dostaneme rozum? Až nám začnou řezat hlavy? V Africe a na Arabském poloostrově by si měli udělat pořádek Afričani a Arabové a nevyvážet svoje problémy k nám do Evropy. Zatím to ale vypadá, že Evropské ovce se samy těší, až budou oholeny a podřezány.

Naši předkové, kteří si svou zem museli mnohdy uhájit se zbraněmi v ruce se musejí obracet ve svých hrobech!!!

 

Autor: David Vlk | pondělí 15.6.2015 15:27 | karma článku: 48,30 | přečteno: 17307x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,48

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,34

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56