Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Čítam jednu známu knižku starú 500 rokov, a tam sa v jednej stati píše o ríši, ktorá zanikla, pretože jej muži sa v dôsledku dlhého obdobia bez vojen stali príliš zženštilými. Obávam sa, že to je aj budúci osud Európy...

1 0
možnosti
LC

Přesně moje myšlenky ve Vašich slovech!

0 0
možnosti

"Sv. Václave, vévodo české země, nedej zahynouti nám, ni budoucím. Kyrie eleison."

0 0
možnosti
DB

Jsem rád, že jste mne poučil Až budete mít nedaleko mne autonehodu v noci a přijdete žebrat o pomoc , vezmu na vás dle vašeho osobního výkladu klacek nebo kvér. Co je vám milejší pane??

Víte, jsme dnes o kus dál, než jen u metody "klacek nebo kvér". Ale souhlasím s vámi v tom, že tak, jak se to dělá dnes v Evropě, se to dělat nedá. Můžeme a musíme pomáhat, jenže máme právo si vybrat, komu pomůžeme a komu ne, dle jistých zásad. A tento systém zatím není v praxi...škoda. Byl by i užitečný.

0 7
možnosti
Foto

To se koneckonců dalo čekat, že to takhle dopadne. Nechápu, že se Evropa účinně nebrání invazi. Stále jen slyšíme, že kvóty ne. Co ale tedy ano?

11 0
možnosti
TH

Co je to " ucinne se branit invazi"?

1 0
možnosti
MF

stručně, ale velmi úderně napsáno, souhlasR^

16 0
možnosti
MT

Nas by mohl zachranit reciprocni pristup. Za kazdeho syrskeho zemedelce, schopneho uzivit sebe a celou svoji rodinu vyvezt 1-10 pracovniku neziskovek, humanistu a podobne svoloce.

19 0
možnosti
Foto

Není se co divit, když dnes v podstatě nemůžete dítěti dát ani přes ručičku, aby to někdo nevyhodnotil jako týrání. Evropa tak likviduje sama sebe.

19 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik