Tož soudruzi, krast sa nemá.

Soudruzi komunisti ukradli církvi skoro veškerý majetek. Ukradli jim ho proto, protože každý správný komunista nenávidí každého věřícího, protože je to ideologický nepřítel. 

Tož říkal sem vždycky svojim děckám, že krast sa nemá. A když už náhodú podlehnú pokušení tak, že správné je, tu ukradenú věc vrátit.

Asi sem to ty děcka učil blbě, asi sem sa spletl, nebo je dneska enom jiná doba?

Soudruzi komunisti ukradli církvi skoro veškerý majetek. Ukradli jim ho proto, protože každý správný komunista nenávidí každého věřícího, protože je to ideologický nepřítel.

Navíc komunistická strana potřebovala prostě něco nakrást do foroty, protože je svaté pravidlo, že v socialismu jde hospodářství do kytek a tak musíte prostředky sehnat jinde .Třeba tym, že ukradnete lidem, církvím a vlastně všem skoro všechno.

Pak samozřejmě ještě shodíte měnu a konečně nastane skoro socialismus. Socialismus je takový ten stav, kdy mají skoro všichni stejné prd . A o to komunistům šlo, aby měli všichni skoro stejné prd.

Majetek je v háji, zůstanou jenom myšlenky na světlé zítřky a ideály.

Naštěstí nakonec komunisti šli od válu a parlament se rozhodl napravit křivdu spáchanou na církvi a některý majetek jí vrátil a některý kompenzoval.

Tohle "Naštěstí" ale netrvalo moc dlouho. Soudruzi chtěli zpátky k lizu!

A tak se dostal k moci bývalý komunista Babiš a ten šel svým bývalým spolu-soudruhům na ruku a rozhodl se, že církev okradou společně zase. Ovšem tentokrát v rukavičkách! Nebojte.....  bez koncentráků v Jáchymově a vyražených zubů.

Babiš musel církev okrast a chtěl, protože ho komunisti drží u moci a pod krkem. (to jim vždycky šlo) a ti to tak chtěli. Ono už tady totiž zase platí, že soudruzi kecají do všeho a mají to pod palcem.

Šak to znáte "Proletáří všech zemí (bývalí aj současní) spojte se!"

A tak okradenému, kterému se snažil jeden parlament vrátit nakradené a spravedlivě napravit křivdy, současný parlament  napaří daně z těch náhrad a každý rok ho okrade o nějakých 380 000 000 Kč.

Šak co??? Když jsou soudruzi zase u moci, tak prostě můžou. Můžou všecko. Protože tuhle zemi řídí jejich člověk. Tuhle zemi řídí vlastně nejúspěšnější odchovanec komunistické strany v polistopadových dějinách.

A tak sa děcka omlúvám, protože sem vám to  říkal vždycky špatně!

Ve skutečnosti platí, že když můžeš někoho odrbat, udělej to!

Každá kačka sa počítá, aspoň bude víc co rozkrádat a rozdělovat na dotacích.

Tož čest práci soudruzi! Ať už jste z kterékoliv strany.

P.S. Jsou dny, kdy mi dochází humor. Mám pocit, že jsem třicet let po Sametovce zapomněli kudy jít. Je to smutné!!!

Autor: David Vlk | středa 23.1.2019 11:02 | karma článku: 45,85 | přečteno: 6565x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 19,84

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,35

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56