Tož děcka děkujem!

Já vím, byla to děsná otrava a nemusíte to ani říkat, šecko sa dá dneska najít na internetu. Klidně tam možete najít a opsat aj diplomovou práci a v klidu s tym dostudovat a stat sa za pár letem ministryní spravedlnosti.

Tož dneska je to vysvědčení a já jsem na sebe vzal tu milú povinnost, Vám všeckym děcka poděkovat.

Poděkovat vám, že ste stym nesekly už říjnu, že ste s nama rodičama a učitelama měly svatú trpělivost, že ste si mezi tym všeckym nettingem, pettingem, šikanováním kamarádů na sociáních sítích, kouřením za i před budovou školy, konzumací alkoholu a distribucí lehkých drog, našly chvilku sa na to učení mrknút a úspěšně ste dokončily ročník.

Já vím, byla to děsná otrava a nemusíte to ani říkat, šecko sa dá dneska najít na internetu. Klidně tam možete najít a opsat aj diplomovou práci v klidu s tym dostudovat a stat se za pár letem ministryní spravedlnosti.

Děcka, když je ten konec roku a stejně málokeré z vás čte blogy na Idnesu, tak já vám přiznám, že naprostá většina věcí, keré sa naučíte ve škole, vám stejně nikdy k ničemu nebudú. Na celé té taškařici je nejdůležitější, abyste sa naučily ráno vstávat a nechodily pak pozdě do práce. 

Upřímně, kolik z nás úspěšných dospělákú dneska umí nějaké "Matice" nebo deskriptivní geometrii? Kolik z nás dneska ví, kde se Přemysl Otakar zastavil po cestě na jedno chlazené, tehdy spíš teplé pivo a s kým přišel o panictví Karel IV? No a romantické básníky taky dnes čte málokdo.

Takže pro příští rok stanovuji nový školní cíl:

Přežít, nezaspat, netlamovat na paní učitelku a dokončit ročník! 

Ta paní úča to totiž nemá s vama a s nama už vůbec ne, jednoduché.

No a velký dík bych pak adresoval učitelskému sboru. Je mi jasné , že totálnímu zhroucení jste jako každoročně unikli na poslední chvilku, plat furt stojí za prd a jste vyhořelí jak americké kamna. Tak si lidi odpočiňte a neobtěžujete se předstírat , že si půlku prázdnin děláte ty "Vaše přípravy." Stejně Vám to nikdo nevěří a každý kdo má v hlavě mozek Vám ty dva měsíce prázdnin od srdce přeje.

 

Takže děcka děkujem. Vám za katedrú aj před ňú a hezké prázdniny!

PS. Speciální dík bych adresoval matikářům, chemikářom, fyzikářům a dějepisářům, protože tych nemá rád ani školník :-D

 

Autor: David Vlk | pátek 29.6.2018 13:16 | karma článku: 35,84 | přečteno: 2102x
  • Další články autora

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 37,43

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 25,63

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,64

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,76

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,50