Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ne, nemáte. Jen si udělejte nejdříve pořádek za pultem vašeho krámku. Sobota 19.9. paní za pultem bez roušky, všichni zákazníci zodpovědně. Dnes 25.9. Všichni zákazníci s rouškou a za pultem se pobíhá chlapík v mikině. Měl sice krásně dvoubarevné vlasy, ale zakrýt ústa, to ne. Víte, fascinují mě lidi co moralizují a napadají kdeco, ale zametení vlastního prahu je obtížné.

0 0
možnosti

D45a20v81i32d 11V29l36k

26. 9. 2020 8:21

Nevím v kterém krámku jste byl , ale nikdo z mých zaměstnanců ani z rodiny nemá dvoubarevné vlasy. Prodavačky všechny roušky nosí, takže si laskavě nechte ty svoje lži.Rv

0 0
možnosti

J45a56n 24D28o64u58š40e18k

15. 9. 2020 22:33

Teda, vy jste ale obchodník. Jak to že ještě podnikáte? Proč jednoduše roušky nenabídnete jako další zboží? S úsměvem požádáte zapomětlivce a úsměvem menším vyprovodíte to promile rouškofobů.

1 1
možnosti
Foto

Mám pocit, že jsi ve svém článku smíchal dvě naprosto odlišné věci. Nerozum vlády a potřeba rozumu občanů jsou dvě naprosto odlišné kategorie...

4 1
možnosti

I23v30a16n61a 58L30a95n15c98e

14. 9. 2020 15:28

Musím mít roušku v práci, měním si ji, někdy i čtyřikrát. Roušky používám papírové a použité vyhodím. Po vzduchu lapám často, ono to vůbec není zdravé mít roušku přilepenou k obličeji. Jakmile přijdu ven, tak roušku z obličeje sundavám.

3 0
možnosti

A proc to delas, kdyz nemusis.

0 1
možnosti

Normální obchodník zákazníka nevyhodí ... upozorní jej, aby si tu roušku vzal a pokud je to opravdu obchodník, tak mu ji klidně nabídne k prodeji. Ono snadno se stane, že člověk se zamyslí a tu roušku prostě zapomene, a to ne z důvodu rebelie, ale prostě zapomene nebo ten nákup neplánuje, jde kolem toho krámku a vzpomene si, že něco potřebuje a tu roušku prostě u sebe nemá. Správný obchodník je na to připraven a takovému zákazníkovi pomůže ... proč by jej vyhazoval. Ale člověk, který si ji nedokáže pořídit ani pro sebe, to není obchodník. To je klasická parodie na obchodníka.

Chce to prostě myslet a být k sobě ohleduplní. Bohužel řada lidí má potřebu do všeho neustále tahat politiku a svoje vlastní problémy a neurózy. Roušky jsou dnes všude dostupné, není sebemenší problém je sehnat a to včetně jednorázových, které se dají dobře uzpůsobit a dýchá se přes ně normálně. Nosí je celá Evropa na mnoha místech, v Asii je lidé nosí při smogu a virozách naprosto automaticky, jen u nás se z toho dělá sport, když se jejich nošení bojkotuje.

Tedy kdo je ohleduplný k ostatním, ten si tu roušku vezme sám od sebe na místech, kde je to vhodné ... nepotřebuje nikoho, žádnou vládu nebo hygienu, aby mu to přikazoval a nepotřebuje se nad ostatní povyšovat nebo dávat na div svou hloupost založenou čistě na tom, že co nařídí vláda, to on bude hrdě a nadutě bojkotovat.

Vždy je to jen o lidskosti a rozumu ...

27 4
možnosti
Foto

I54v77o 63C56i57l42i93c21h

14. 9. 2020 18:37

I respirátory jsou dnes všude dostupné, není sebemenší problém je sehnat, tak proč obtěžovat ostatní rouškami?

2 2
možnosti
Foto

Ahoj 'Davide, za sebe jsem odpověď na otázku hodil do blogu :-)

1 0
možnosti

Spousta českých rebelů, kteří by náhubek nenosili ani za nic, protože demokracie a protože listina práv a svobod, jen co překročí hranici, tak v supermarketu šlapou v roušce jak hodinky.

11 4
možnosti

Snad si ve vašem podnikání vyděláte na to si ty roušky po nějaké době vyměnit. Musím říci, že v naší večerce paní okamžitě upozorní, když nemáte nasazenou roušku. A pokud ji nemáte, nabídne vám ji prodat. To je služba zákazníkům. A ještě jsem nezažil, že by někdo odešel. Zákazníci si totiž hlavně cení jiných věcí, než jestli nesouhlasíte s Babišem (tedy ti rozumní, a těch je většina).

10 5
možnosti

Souhlasím a dávám karmu. Nicméně pro to, že někteří nenošení roušek považují za souboj s arogantní mocí, já pochopení nemám a považuji ho za infantilní.

8 2
možnosti
Foto

Pokud normálně pošlape ekonomika (byť s rouškama), je to pořád menší zlo, než všechno zavřít, jako na jaře. To by lidi položilo, ne ten proklínaný kus hadru.

16 2
možnosti