Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Jasne , ze lidi bez rousek nemuzete vyhazovat. Obsluhuje je , nechte na sebe prskat kapenky a hrajte sam se sebou ruskou ruletu. To by v tom byl čert, aby jste se jednou netrefil do černého. Budu zvedav na Vase moudre clanky o prubehu vaseho covidu.

9 9
možnosti
DV

D59a39v93i56d 77V44l20k

13. 9. 2020 15:28

Já vím ,že byste mi to přál,ale úplně stejně ho můžete dostat vy od kohokoliv a já bych vám přál jen pevné zdraví.

15 3
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, to s těmi markety byla fakt prasárna. Ale víte, co je nejhorší? Že i přes současný šlendrián si lidi ty samé gaunery budou znovu volit.

36 4
možnosti
DV

D40a85v74i15d 86V80l88k

13. 9. 2020 14:08

Jen technická poznámka.Na jaře ,když nechala vláda zavřít obchody jsem provozoval 2 koupelnová studia, jeden obchod s potravinami a měl jsem otevírat kočičí kavárnu.Takže mi vládní nařízení uzavřelo tři provozovny ze čtyř. To na vyvsvětlenou ano potraviny nám naštěstí nezavřeli.

8 0
možnosti
JJ

Protože mám o oboru, v kterém jste zavřel ony tři prodejny, docela slušné povědomí, dovoluji si tvrdit, že problémy s hypersuper jste měl i před kovidem a tato opatření byl takový, spíš zástupný, hřebíček. Svědčí o tom i vaše informace, že jste zachoval pracovní místa.

Kočičí kavárna je v dnešní "mazlíčkové" době možná dobrý nápad, ale postiženy uzavřením byly všechny hospody. Já se tedy zeptám - na jak dlouho?! Jaký je to tedy byznys, když vás měsíční či dvouměsíční výpadek tržeb pošle do likvidace?

Musel jsem se smát, když jsem slyšel ty nářky "osob. které po státu jakživ nic nechtěly", které upadly do kómatu po měsíční uzávěře podniku. I v souvislosti s tím, jak dříve rozdávaly hraběcí rady mnohým zaměstnancům, jak by si měli naspořit alespoň šestiměsíční, nebo tedy minimálně tříměsíční rezervu, aby přežili, když je někdo vykopne z práce! Už jste s tím pobrekáváním fakt trapný!

6 8
možnosti
MV

Na dveře ceduli a případně požádat, aby roušku natahli. I když toho mám to těch všech f-upech rozhodujících taky plný zuby, nejde to jinak. Znáš lidi... někdo nepřejici "podá hlášení" a máš po ptakach. ... teda po rybách a podobně. Nějak to musíme přežít. A nesouhlas dát najevo jinak. Nesouhlas s některými aktivitami a rozhodnutími těch, kteří to teď ridej. Klidný nedělní odpoledne přeju

3 0
možnosti
DV

D84a64v93i81d 41V36l63k

13. 9. 2020 14:10

My nařízení dodržujeme máme všichni zaměstnanci roušky a dezinfikujeme, pokud jsou současně lidé v rouškách i bez mezi zákazníky upozorňujeme je.

0 0
možnosti
Foto

Jako správný obchodník byste v tom mohl vidět příležitost a roušku za kulantní lidovou cenu (zdvořile a laskavě) nabídnout. A při koupi většího počtu roušek poskytnout množstevní slevu.

8 2
možnosti
Foto

To je stejně sranda. Do obchodu rouška musí být. Včera jsem byl na jednom festivalu, kde byla hromada lidí, kde hrály rokové kapely, lidi stáli fronty na pivo, něco k jídlu nalepení jeden na druhém, seděli na pivních lavicích nalepení jeden na druhém, ale rouška nemusela být.

11 2
možnosti
MK

Nyní se koná spousta poutí, podzimních slavností, vypadá to tam podobně, jak píšete.

1 0
možnosti
Foto

Hygiena nás může omezovat ???? Na to jste přišla kde ????

2 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
Foto

Covid se nešíří dotykem, nešíří se vzduchem. Když olížete držátko nákupního vozíku, tak spíše dostanete žloutenku než covid. Šíří se dlouhodobým stykem s osobou, která má covid. Covid, který do vás vnikne musí podle odborníků najít receptor ACE2. Jinak má smůlu. Nejvíce receptoru ACE2 mají nemocní a staří lidé.

2 0
možnosti
ČP

Jestliže člověk, který je váš zákazník, nerespektuje potřebu nošení roušky, pak si vás hluboce neváží a ohrožuje Vás. Proč máte problém ho na to upozornit?

19 7
možnosti
Foto

Jak mně ohrožuje ten, kdo nemá roušku ????

2 6
možnosti
Foto

Zavřít malé obchody a nechat otevřené jen ty velké byl pochopitelně nesmysl a pro mnoho lidí likvidačníakt. K tomu další chyby a chaos. To ovšem nikoho neopravnuje chovat se nezodpovědně a napomáhat šíření epidemie. To je opravdu velmi špatná forma protestu a žádné velké vítězství na konci nikoho nečeká....

5 1
možnosti
Foto

Jak mohou lidi bez roušek šířit covid ???? To fakt nevím. Covid je epidemií ????? Tak epidemie opravdu vypadá ouplně jinak.

1 8
možnosti
  • Počet článků 602
  • Celková karma 30,66
  • Průměrná čtenost 3818x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik