Sorry jako pane Babiš.

Ten pán evidentně postupně ovládne celou Českou republiku. Část populace, které se stýská po časech, kdy o jejich mizerných životech rozhodoval někdo nahoře, ho vítá jako spasitele. Silného, bohatého a taky brutálně arogantního. 

Zrovna včera jsme tady na firmě seděli a řešili co všechno musíme udělat,abychom se v klidu připojili k EET. Samozřejmě bude nás to něco stát a zkomplikuje nám to život. Dost často totiž zboží rozvážíme a zákazníci nám platí v hotovosti někde na stavbě. Nechápeme, jak budeme někde na stavbě vystavovat účtenku EET.

Jistě můžeme si ji vytisknout předem, jenomže nám se taky stane , že nějakému chytrolínovi přivezeme tunu kachliček a on pak nechce zaplatit. Nebo se něco rozbije a on zaplatí míň, nebo si vzpomene, že chce fakturu napsat na manželku, protože hypotéka je na její jméno. Tyhle změny už teď samozřejmě nebudeme dělat. Taky se nebude brát samozřejmě zboží zpátky, když je platba jednou v daňovém systému a my za ni budeme platit DPH a daň z příjmu.

Takže jsem tady včera seděli a vztekali se, jak nám a našim zákazníkům tahle blbost, která se nikde na světě neosvědčila a nikde nefunguje jako generátor vyššího výběru daní, zkomplikuje život. Řeknu to na rovinu: 

"Nikdy nás malé podnikatele za 25 let svobody nikdo tak neotravoval a neprudil, jako současný ministr financí. Přilepil nám stigma zlodějských darmožroutů zcela v tradici českého třídního boje, známého z minulých dob jen proto aby získával na našem pronásledování laciné politické body u neproduktivní části populace."

Ministr financí zavádí EET proto, aby měl Fú naprostý přehled o našich příjmech!

Já nezpochybňuji právo vládnoucí kliky udělat změny v daňovém systému České republiky a podotýkám, že daně se musí platit, ale byl bych rád, kdyby zase vládnoucí klika nezpochybňovala právo nás občanů České republiky mít zase  přehled o příjmech jejich veřejně činných členů, kteří vykonávají svou pracovní náplň pro nás občany České republiky!!!!

Vztekat se tedy na novináře, protože vyžadují po ministru financí, oligarchovi a miliardáři vysvětlení nesrovnalostí v jeho příjmech a výdajích, považuji za projev humpolácké  a neslýchané zpupnosti  a arogance.

Tak sorry jako, pane Babiš.

 

Autor: David Vlk | středa 1.2.2017 9:58 | karma článku: 42,03 | přečteno: 3879x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 14,70

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,35

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56