Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Takový test, kolik strašení je potřeba k vyvolání paniky. Výsledek je ten, že ačkoliv se všechny složky propagandy činili na maximum dopad byl minimální. Podařilo se zasáhnout opět jen ty, u kterých se to dalo čekat.;-)

2 0
možnosti
PN

Putin plyn pustil - co kdyby jste se omluvili?

2 1
možnosti
Foto

Víte, u Putina jeden neví, tak se nedivte, že se někdo nechce omlouvat předčasně...

1 0
možnosti
Foto

I hrabě Zeppelin pustil plyn, viz Hospoda na mýtince. Tedy - on říká, že mu ušel. Mám pocit, že VVP na tom bude podobně, ale svádí to na Vyšší moc.

1 0
možnosti
JK

Jo jo, nesmrtelný JdC žije v každé době.;-)

1 0
možnosti

Exkluzivně jen pro Vás neinformovaný pane Vlku.

Jen vzorek takové prokremelské propagandy pane Vlku stran takového antimonu, protože ten těží jen Čína, Rusko a Tádžikistán. Čeho se to týká a jak v detailu rozebírá americký server specializovaný na military – Defense News

https://www.defensenews.com/congress/budget/2022/06/08/the-us-is-heavily-reliant-on-china-and-russia-for-its-ammo-supply-chain-congress-wants-to-fix-that/

Z ČT se tohle nedovíte.

1 1
možnosti
Foto

Největší naleziště je patrně v Tadžikistanu. Pak je něco v Rumunsku a u nás ve Vlastějovicích. To se z defensenews nedozvíte.

1 0
možnosti
LH

Pro mne , a myslím že nejsem sám, je nepochopitelný masochismus zdejších /nejen) svazáčků všeho věku. Radují se z přípravy na zimní utrpení , často jen doma, neboť řada z nich přijde i o zaměstnání, kde by se přece jen mohla trochu zadarmo ohřát. A ti, kteří nám doporučuji teplé svetry, méně masa, studenou sprchu a méně časté splachování i oplachování nádobí, budou spokojeně a bez uzardění za sebou nadále zanechávat silnou uhlíkovou stopu. Jestli vám ještě nedošlo, že se jedná o přestavbu a pokoření Evropy, spojenou s částečnou výměnou osazenstva, vzájemně se utěšujte a myslete pozitivně. Jen se nesmíte ptát -komu to slouží, no zatím ještě ano, ale odpovídat musíte opatrně. Proč není v provozu NS 2, a kdo nám dodá obětavě trochu LNG? Jak úžasná solidarita a obětavost severoatlanťanů...

10 0
možnosti
LH

Každá válka je jen drsným pokračováním politiky, je to vždy boj o zdroje. Je vhodné včas přejít k otázce, kdo má těch zdrojů dostatek a komu chybí nejen suroviny, ale také vidina nových perspektivních trhů. Z cizího krev neteče.

3 0
možnosti
Foto

Mě na tom těší jen ta věc, že zastánci Putina, vzhledem k tomu, že jde vesměs o "giganty ducha" budou mrznout ještě více, než zbytek, protože jejich nemocné mozky nevymyslí ani jak se zahřát...:-)

2 1
možnosti
Foto

Zde platí: pijte méně vodky, neste teplé spodky. (Jiří Šlitr)

2 0
možnosti
LP

Tak jsme se zase jednou poplácali po ramenou, jací jsme to ale kabrňáci.:-)R^

3 1
možnosti
JZ

Obávám se, že Putinovi stoupenci je to nejhorší, co může existovat. Tito lidé jenom křičí, jsou problémy, ovšem řešení nenavrhují, protože to neumí. :-)

5 0
možnosti
MS

Diskuse na Idnesu mě vždycky přesvědčí o tom ,že 30% každého národa jsou pitomci. Takže za to ,že nám Rusák vypne plyn si vlastně můžeme sami a tu Ukrajinu vyvražďujeme asi taky my. Kristepane jste za ty blbosti placení, nebo to myslíte vážně?

3 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik