Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST

S celým tímto článkem souzním a poslední věta vystihuje vše.

14 2
možnosti
AV

Bude ešte veselo.

Innogy, plyn - Madari

Orlen, Mol, nafta, benzin - Poliaci, Madari.

Akurád ČEZ bol rozumný krok. Ale keď sa tam nasáčkuje Westinghouse....

3 5
možnosti
Foto

J66a25n 90Š38i82k

19. 7. 2022 17:06

Jsem taky zastánce starého rčení "všechno zlé je k něčemu dobré." Fňukat nad tím, jak se nám povede zle ničemu nepomůže. No tak nám bude víc zima, nepojedeme na dovolenou, zrušíme hospodu, koncerty, divadla, koupíme si horší auto. No, a co? Hlavně aby nám nepadaly na hlavu bomby. Jednou bude zase dobře, protože všechno zlé jednou skončí. Všechno je lepší než lézt Rusům do zadku kvůli pár špinavým zlaťákům. Hezký den

38 0
možnosti
DV

D64a46v75i44d 86V45l53k

19. 7. 2022 17:10

Díky Honzo.

4 0
možnosti
JZ

Ruský Gazprom se už v minulosti projevil jako nesolidní firma, která neplní své závazky vůči svým zákazníkům. Potíž je v tom, že se jedná o státní společnost povyšující ideologii nad obchod. Není to klasický privátní subjekt, kterému jde pouze o obchod a zisk. Gazprom slouží také jako nástroj Kremlu vůči neposlušným zemím. Tak před časem zvýšil o padesát procent cenu plynu Litvě jenom proto, že si dovolila přijmout zákon o protiprávnosti komunismu a zákazu používání komunistických symbolů. Takhle se solidní obchodní partneři nechovají.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=789598

18 2
možnosti
ST

No, ono to platí všeobecně pro jakoukoli ruskou firmu. Nikdy tam nebude nezávislost, vždy tam bude podřízenost státnímu zájmu.

6 0
možnosti
DV

D93a95v31i76d 30V94l24k

19. 7. 2022 16:54

Je zvláštní jak mají někteří lid v sobě málo morálky a nejsou ochotni obětovat vůbec nic ani kousek vlastního pohodlí. Zatímco Ukrajinci denně obětovávají vlastní životy ,části svých těl, svoje domovy a rodinné příslušníky čecháčci budou remcat ,že si budou muset v zimě dát doma svetr. Plynu a ropy je na světě mraky, problém je ho k nám dostat, což jsme si zavinili sami. A to co s námi dělá poklonkování Rusku moc dobře vidím z příspěvků některých diskutujících. Jen prosté sobectví a sebestřednost nic víc.Rv

22 3
možnosti
JH

Jak je to všechno prosté, jednoduché!:-)

Obávám se, že ti - morálním gigantem -mučedníkem, věčně připomínaní odporní čecháčci, jednou budou Vlčákova smrt!:-)

5 5
možnosti
MP

Až bude ruský vojsko na hranicích Slovenska, tak nám bude jejich relativně levný plyn úplně k ničemu.Pak už si bez jejich svolení ani neu....Stačilo 30 let svobody a už si jí tady spousta lidí neváží,bere jí jako samozřejmost.Svoboda prostě není zadarmo.Kdo jí nepotřebuje at se prosím odstěhuje na východ.

18 1
možnosti
MV

presne

uz tam ty zdejsi zastance Ruska vidim. a dost bych jim to pral!

7 2
možnosti
TB

Babiš žádný norský plyn nezrušil, to je lež...

5 6
možnosti
MV

jj, stejne jako Capi hnizdo neni jeho...

4 3
možnosti
RW

Turbína ještě není v Rusku, takže tvrdit, že Putin situaci zneužije je nesmysl.

Já jsem naopak přesvědčený, že pokud se Putin rozhodne zastavit plyn, tak to neudělá pokoutně, ale hezky veřejně aby to všichni viděli.

3 1
možnosti
Foto

Jj, tím on je známý, jak vše jasně pojmenuje. Není žádná vyhlazovací válka, je speciální vojenská operace.

1 0
možnosti
JZ

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. Mám obavy, že stoupenci Putina hledají pouze důvody a řídí se heslem, čím hůř, tím líp. Oni nemají zájem na skutečném řešení problémů. Rv

5 2
možnosti
JZ

Náhrada za ruský plyn existuje.

Viz.

▶ Česko mírní závislost na Rusku, v září spustí LNG terminál v Nizozemsku - iDNES.cz

2 1
možnosti
AG

A68l36e65x 46G39r43e44g91o68r

19. 7. 2022 18:49

Prosím vás a kdo ho bude provozovat, která státní firma ho bude distribuovat a platit? Česko nemá žádnou takovou firmu, nemá zásobníky které k tomu fakticky potřebuje, nemá kromě řeči nic.

0 2
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 36,90
  • Průměrná čtenost 4951x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik