Proč furt řešíme kraviny?

Zatímco řešíme tyhle naprosté kraviny, sestavil nám bývalý soudruh a dle vyjádření slovenských soudů i agent zločinné STB otřesnou vládu, složenou z neschopných leč evidentně loajálních análních lezců.

Milí Češi, je načase vyndat si vlastní hlavu z podpaždí a začít znovu používat mozek a řešit opravdové problémy. Válčíme žabomyší války o naprosté kraviny a neřešíme aktuální stav naší země a volíme si do čela darebáky.

Jaký smysl má pálit na hradní zahradě červené trenýrky a hádat se pak, jestli je to dílo stárnoucího egomaniakálního vládce, který na tom Hradě( jak je ostatně u našich vládců zvykem) prostě naprosto zcvoknul, nebo je to statečný umělecký hapenning?

Jaký smysl má věnovat 90 procent svého politického angažování zarputilému boji proti "Zlým muslimským" imigrantům, když evidentně do naší země žádní nepřišli?

Jaký smysl má vztekat se nad obrázkem lví hlavy na dresu milionářů, šťouchajících zběsile kus černé gumy po ledovém kluzišti? Není to úplně fuk, jestli někomu připomíná Scánii anebo třeba  Větvičkovi slepici?

Zatímco řešíme tyhle naprosté kraviny, sestavil nám bývalý soudruh a dle vyjádření slovenských soudů i agent zločinné STB otřesnou vládu složenou z neschopných, leč evidentně loajálních análních lezců.

Půlka z nich má střet zájmů, druhá půlka jsou třetiligoví statisté, jejichž jedinou kvalifikací je, že umí Andrejovi kývat s razancí stáda cvičených oslů. U moci je navíc budou držet zakyslí a hladoví komouši.

On sám je pak vyšetřován policií za dotační podvod a známý podnikatelský predátor, který se v honbě za ziskem neštítí zcela ničeho.

Zatímco řešíme malichernosti, zlý dědek z Hradu ohýbá naši ústavu, lže, neplní své povinnosti a prodává naši zem podivným kamarádíčkům s vazbami na Rusáky. Teď momentálně si rozebírají ČEZ.

Co se to hergot s námi stalo?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Vlk | středa 27.6.2018 9:34 | karma článku: 43,07 | přečteno: 3942x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 23,48

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,52

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,47

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,59