Pod blogy Zemanových fanoušků se nediskutuje!!!

Je zvláštní, že fanoušci současného prezidenta pod svými blogy diskusi v poslední době neotvírají. Připadá mi to srandovní většinou jsou to dospělí chlapi, kteří by si měli za svým názorem stát a obhájit ho. 

Fenomén blogu na Idnesu je odjakživa spojen s diskusí. Většina autorů považuje za samozřejmé obhájit své názory v diskusi dole pod blogem. Někdy bývají diskuse ostřejší, ale za mě je Admini takřka vždy udrží v přijatelných mezích.

Je zvláštní, že fanoušci současného prezidenta pod svými blogy diskusi v poslední době neotvírají. Připadá mi to srandovní většinou jsou to dospělí chlapi,  kteří by si měli za svým názorem stát a obhájit ho. Podle mě je angažovaný blog bez diskuse jenom obyčejný plivanec. Plivanec do obličeje oponentů, bez možnosti se mu bránit.

A taky je to zbabělé a nedemokratické. Vymlouvat se na snad neuctivé příspěvky oponentů je ubohé, každý opravdu urážlivý výrok lze smazat a většinou je dost rychle smazán hlídači diskusí. Je tedy důvodem neotvírání diskusí jen neschopnost obhájit své názory? Nebo ideologická příslušnost k "Sektě Zemanovců," kde se prostě nediskutuje a plní se to co přijde shora? 

Je příznačné, že mezi příznivci Zemana se otevřenost nepěstuje. Hlavním názorovým rysem příznivců je totiž evidentně uzavřenost, zaprděnost a sezení (hlavně v klidu) zalezlí na své drahé rodné hroudě. Pokud by totiž voliči Zemana dokázali otevřít oči, vytáhnout hlavy ze svých ulit a podívat se na české problémy trochu z nadhledu a s odstupem, nemohli by současného prezidenta volit.

Autoři kteří za posledních 48 hodin neotevřeli diskusi pod svými politickými blogy, hájícími a propagujícími Zemana( uvádím je pouze, abych doložil své tvrzení přesvědčte se sami):

Viktor Klouda, Hatem Berezouga, Libor Čermák, Miroslav Nigrin, Josef Nožička atd.

P.S. Osobně si myslím, že by se diskutovat mělo a zejména u politických blogů by mělo být otevírání diskuse samozřejmostí. Mě neštvou názory v těchto článcích, ale nemožnost na ně reagovat. Ať si každý volí koho chce, ale pokud veřejně vystoupí za jeho znovuzvolení a propaguje konkrétního kandidáta a účastní se tak vlastně volební kampaně , měl by demokraticky svůj názor zkusit obhájit a ne se schovávat.

 

Autor: David Vlk | úterý 23.1.2018 8:41 | karma článku: 34,16 | přečteno: 1744x
  • Další články autora

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 24,23

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 23,94

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,53

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,47

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46