Neutuchající vřískot Babišových paviánů.

Nechci se probudit v nějaké replice Erdoganova nacionalistického ekonomicky krachujícího Turecka, nebo se utopit v politickém paprikáši ve stylu Orbána.

Tak nám zase pan Havlíček vyhrožuje totální "Defializací" České republiky a kobercovým náletem hysterického vřískání politiků z Babišovy firmy ANO.

Nevím jak vy, ale já jsem už tímhle způsobem vedení opoziční politiky strašně unaven.

Mám plné zuby těch nesmyslných obstrukcí ve sněmovně, kdy se tam u pultíku střídají snad i pavouci z opozičních lavic. 

Nesnáším emotivní výlevy obskurních figurek paní Schillerové, Juchelky, Vondráčka, Havlíčka a samotného generátoru náhodných slov velkého šéfa Babiše.

Děsně mě serou ty neustále vyvolávané zbytečné jednání o vyslovení nedůvěry vládě, které jsou naprosto k ničemu, teda vyjma toho, že na Babišovy vřískající paviány svítí chvilku světla reflektorů.

Jakoby to ani do české politické kultury nepatřilo, tenhle vypjatý hysterák a neustálé otravování voličů škemráním o jejich pozornost. Jakoby to vřískalo z nějakého dálněvýchodního bazaru.

Přiznám se tahle současná vláda podle mě není žádný ideál a ano volilo jsem je a čekal jsem mnohem víc a už jsem volit příště jít ani nechtěl.

Ječením Babišovy jednotné úderky, jejich neustálým vyvolávaným konfliktem a jejich neustálým lhaním a vyvoláváním strachu, stejně jako jejich sliby, jak poté co už vládli za podpory komunistů tentokrát se klidně spojí s Okamurou jsem už tak děsně vytočen, že ten svůj zadek při příštích volbách nakonec  zase zvednu a půjdu a hodím to současné vládní koalici!

Nechci se probudit v nějaké replice Erdoganova nacionalistického ekonomicky krachujícího Turecka, nebo se utopit v politickém paprikáši ve stylu Orbána. Nemám zájem dožít svůj aktivní život v nějaké uječené telenovele v Babišově režii.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Vlk | pondělí 12.2.2024 11:43 | karma článku: 46,18 | přečteno: 8193x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 22,82

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,50

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,41

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,59