Měl jsem "Významný kontakt!"

Včera mi přišla na mobil smska od Krajské hygienické stanice, že jsem byl ve "Významném kontaktu s osobou nakaženou Covid 19." Okamžitá registrace do systému nutná

Tak i mě dohnala vládní proticovidová opatření.

 Včera mi přišla smska od Krajské hygienické stanice, že jsem byl ve "Významném kontaktu s osobou nakaženou Covid 19. Krve by se ve mně nedořezal .

"Hergot, teď půjdu určitě do karantény, nebo mi rovnou zavřou některou z mých prodejen. To budou strašné materiální a finanční škody!!"

 Ve zprávě stálo, ať se okamžitě zaregistruju a nafasuju termín PCR testu.

Jen mi nesedělo, že tam bylo napsáno: Pro ADAM ZA.... No já přece nejsem Adam Za...., tak jsem se na to vyprdl, že jako budu dělat mrtvého brouka, ale další den mi přišla další stejná SMS, ať se okamžitě registruju, tak jsem teda nakonec tu registraci rozklikl a tam se mě naštěstí ptali, jestli jsem Adam Za....????

 No nejsem, celý život jsem David Vl. Tak jsem odklikl, že ne a považoval to za vyřízené .

Ovšem asi za deset minut mi zazvonil mobil  az hygieny volali, jestli jsem otcem Adama Zamotala. Tak jsem chvíli zpytoval svědomí, jestli jsem měl někdy "významný kontakt" s nějakou krásnou paní Zamotalovou??? Aj notýsek jsem radši prolistoval???? V hlavě mi to šrotovalo jak v elektronické pokladně, když se někdo snaží zaplatit přes platební terminál svojí zdravotní kartičkou a uznal jsem, že takhle významný kontakt určitě ne!!!

  A tak slečna řekla, že si to tam nějak udělají, že to je asi chyba u nich v datech.

 Nechápu to. To mi jako nějaký pan Zamotal ukradl telefonní číslo? Nebo na mě chce přepsat svého syna?

 Tak jsem to radši preventivně líčil manželce, jak jsem se stal obětí systému. Její reakce mě překvapila:

"Dneska spíš na gauči, určitě zase kecáš a jsi dneska bez oběda i večeře, protože jsi recidivista a mizera a máš určitě někde nemanželské děcko!

 Hergot lidi...... já jsem v tom přece úplně nevině, přece nemůžu mít nemanželský děcko, když neproběhl "Významný kontakt" a Covid už pak taky vůbec ne!!!

 No ...........ale možná by to bylo hezký...........prej: "Významný kontakt" Zní to hezky a jednoho spratka navíc bych ještě snad taky uživil. 

Autor: David Vlk | pátek 14.1.2022 13:37 | karma článku: 44,71 | přečteno: 9314x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 20,64

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,50

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,41

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,59