Koho přivezli traktoristi do Prahy?

Ta touha to těm nafrněným Pražákům nandat, ta vášeň s jakou je možno je kopnout nohou v gumáku do pražského úsměvu a jak jim rozrajtovat ty jejich nafrněné magistrály .

Ta touha to těm nafrněným Pražákům nandat, ta vášeň s jakou je možno kopnout nohou v gumáku do pražské  držky a jak jim rozrajtovat ty jejich nafrněné magistrály obrovskými koly těch našich správňáckých venkovských traktorů, zase jednou vyhrála . 

"Jede se na Prahu, stávka!" Zavelel agrární baron Jandejsek a jeho poddaní traktoristé nasedli o půlnoci na svá kolová monstra  a vyrazili k naší stověžaté. 

"Za co se jede demonstrovat?"

"No jak dycinky vole, Proti Unii, za české potraviny, za ještě víc dotací, proti vládě. Fijala demisi kurva! No a taky proti střídání ročních období, ať se do nás ta příroda nesere vole!"  

"Trochu to tam těm vyžírkám pražským vytmavíme. Taky bychom jim mohli přestat posílat žrádlo a taky by bylo fajn obehnat Prahu ostnatým drátem a nechat je tam zdechnout. Beztak se jen válí v kavárnách a dělají houby, krávu nikdy neviděli, k hnoji si nikdy nepřičuchli. PARAZITI!!!"

A tak bodří poddaní agrárního barona Jandejska vyrazili. Jako armáda ocelových obrů, jako dlouhá řada mechanických elefantů.   A spolu s nimi takoví ti příživníci , co se táhnou za každým velkým elefantím stádem, aby mohli s radostí zkonzumovat nějaké to na zem upadlé lejno a ohřát se u tepla rozhicovaných motorů. Zatím se jen zimoumřivě choulí do českých vlajek a ruských čepic a ukazují si své československé občanky.

Za co jedou demonstrovat tihle? No za mír, za Putina, za odpuštění exekucí, za levnější energie a zubní implantáty, proti Covidu, proti systému.

V osobáčcích hraje Ortel, vlají české vlajky, protože:

"Kurva čím víc vlajek, tím víc jsi Čech vole! "

Jedou v tom společném šiku první obrněné traktorové divize na Prahu a po cestě svačí bagety v celofánu s polskými uzeninami a polskou majonézou a salátem ze Španělských fóliovníků, koupené v německém supermarketu, aby se přiživili na boji za české potraviny.

A pak přijedou do Prahy, zastaví tam dopravu, trochu se vyřvou, ať ti nafrnění Pražáci nežerou a neserou, udělají rachot, budou v televizi!

"Co je vole............ byli jsme vidět né?"

A Pražáci? Prostě nad tím mávnou rukou, vozy technických služeb uklidí bordel na náměstí, do práce se prostě projednou pojede sockou a už zítra není o čem mluvit.

A k čemu to vlastně bylo? K ničemu............ sorry................. ale přece jen........... baron Jandejsek byl vidět a zamávalo se vlaječkama a skoro se svrhla vláda a Rajchl byl v novinách a Okamura v televizi a Franta s Máňou si dali na Staromáku pár plechovek "eurobíru" z Lídlu a bylo to prostě krásný a zase se ukázal ten pravý selský rozum a traktorům se dobyly baterky na dlouhé štrece a v Rusku jsou taky spokojení.....................Byli jste vidět a Nožička zase napíše blog, jak se ubližuje "Prorusákům" protože se jim říká "Prorusáci"

No prostě, když na výlet.......... tak do Prahy kurva a třeba i na traktoru.

P.S . Mám dva obchody s farmářskými potravinami a asi 60 dodavatelů z řad malých farmářů a producentů potravin. Kupodivu nikdo z nich do Prahy na traktoru nejel. Asi nemají nad sebou toho správného agrobarona, anebo prostě nefandí Rusákům.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Vlk | úterý 20.2.2024 14:44 | karma článku: 43,63 | přečteno: 5431x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 22,99

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,50

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,41

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,59