K čemu mají chlapi bradavky??

"Tati, to mi teda vysvětli k čemu je máte, když nekojíte? Nepřipadá ti tati, že to chlapské tělo je poněkud nedokonalé?"

"Tati, víš, mě by zajímalo k čemu mají chlapi bradavky?" Zaskočila mě zákeřnou otázkou dcera, která si již pečlivě prolistovala nové učebnice z příroďáku a pak v tom divným předmětu co se jmenuje "Výchova ke zdraví ."

"Tati, to mi teda vysvětli k čemu je máte, když nekojíte? Nepřipadá ti tati, že to chlapské tělo je poněkud nedokonalé?"

Zalapal jsem po dechu a přemýšlel, co vlastně vím o mužských bradavkách? Sakra takový dvě zbytečný velký pihy na hrudi, navíc tak divně podezřele na chlapa citlivé. Každej pořádnej chlap by prsama rozrazil dveře od trezoru v národní bance, nebo mohl za polárním kruhem dělat atomovej ledoborec a drtit kry, nebýt těch bradavek!

Jouva, na bradavky se chlapům nesahá, na to my jsme citliví.

"Brouku, já ti nevím, na co je máme, někteří zdobílci  si do nich dávají třeba naušnice a mám pocit, že v maminčině břichu se to mimino tak nějak první dva měsíce vyvíjí univerzálně a až potom začnou klukům růst trošku jiný věci než holkám a obráceně a ty bradavky prostě máme od začátku kluci i holky.

"Tati a k čemu je třeba takový ten ocásek?" Dodala dcera.

"Ježiš, jakej zase ocásek?" Zakoulel jsem očima.

"Myslíš jako mužský to .........no......... rozmnožovací orgán?Jako penis?" Vykoktal jsem.

"Prosím tě tati, nebuď trapnej. Penis samozřejmě vím k čemu je, to mám dávno zmáknutý, nejsem blbá ne?"

"Jak jako............. to máš zmáknutý??? Ve dvanácti?? Ve dvanácti to přeci nemůžeš mít zmáknutý. Ve dvanácti nemají penis zmáknutý ani kluci!" Koktal jsem dál.

"Prosím tě tati, mám internet ne? A taky jsem viděla nějaké encyklopedie. Já jsem myslela ten jinej ocásek. Ten na zadku, ten kostrč." Mávla nade mnou přemoudřele rukou.

"Jo kostrč?" Spadl mi okamžitě kámen ze srdce.

"No já ti nevím, není to takový zakrnělý čertí ocásek ? Víš, jako že má v sobě každý malý kousek čerta." Chytračil jsem nepřesvědčivě.

"No u tebe bych tomu tati možná i věřila, ale víš, máma má ten kostrč taky a řekla bych, že oproti tobě je to hotovej anděl!!!"

 

Autor: David Vlk | čtvrtek 13.9.2018 15:49 | karma článku: 38,12 | přečteno: 3044x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 18,58

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,35

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56