Jak přežít Coronavirus???

Kamarádka mi psala, že nejdůležitější teď je, že ruce se mají teď umývat podobně, jako když krájíte Chilli papričky a pak si potřebujete zavést do zadnice čípek.

Důležité upozornění:

Tento blog není reklamou na žádný konkrétní obchod, ani na žádný konkrétní výrobky! Výrobky na fotografiích ve skutečnosti možná ani neexistují a kdoví jestli nejsou možná aj lehce nechutné, až těžce nepoživatelné a dozajista jsou navíc strašně předražené, protože se neprodávají v žádném báječném německém hypermarketu, ani je nevyrobil žádný dotovaný agrokombinát!!!

Není tedy žádný důvod domnívat se, že tento blog propaguje nějaké výrobky, či jeho prodejce! To teda rozhodně ne!!! Cílem tohoto blogu je pouze trochu potěšit jeho čtenáře v těžkých dobách.

V záplavě těch informací o Coronaviru já nutně potřebuju něco veselého a dobrého. Takže jsem si dneska ráno dal chleba se škvarkovou pomazánkou a hromadou cibule, protože když cibule udrží v bezpečné vzdálenosti moji velkou a zlou ženu, určitě to dokáže i s nějakým Covidem.

 Pak jsem si dal štamprli slivovice a větrníček a karamelovou Tartaletku, protože mi přišlo docela smutné, že už i já životní optimista, raději pro jistotu každé ráno umývám dezinfekcí kliku a dveře na své firmě a taky si ruce drhnu desinfekčním mýdlem, jak plastický chirurg před tím, než jde udělat manželce hokejisty nová ňadra o velikosti XXL (taková sochařina skoro )

Tarťáci
macronky

 

I když i to je prý málo, kamarádka mi psala, že ruce se mají teď umývat podobně, jako když krájíte Chilli papričky a pak si potřebujete zavést do zadnice čípek.Ovšem důležitý poznatek je, jak velmi dobře ví čtyři z pěti amatérských odborníků na Coronavirus, že silné a dobře najedené a nejlépe i lehoučce obézní tělo s veselou myslí odolává každé infekci lépe!!! A proto je nutné se nestresovat dobře jíst a pít a nekrájet chilli papričky.Jinak mně dneska jeden pán vysvětloval, že se musí teď hodně pít slivovice a ti z nás, kteří ještě nerezignovali na lásku, musí slivovicí potírat i svoji partnerku, protože je pak nejen ochráněna před viry, ale i krásně voní !!!

Dortík
makáč

 

Žijeme jen jednou a možná......................... vlastně už jen krátce :-D

 

 

Autor: David Vlk | čtvrtek 12.3.2020 11:48 | karma článku: 33,53 | přečteno: 1643x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 20,65

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,50

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,41

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,59