Jak poznat Orgasmus?

Dodneška jsem si myslel, že to není takový oříšek, ne že bych byl ve svých dvaapadesáti letech nějakým znalcem, ale několikrát jsem u toho snad byl.

Do novin se nám dostávají typická letní témata. Tak třeba na IDNES v pauze mezi popisováním úspěšné spanilé jízdy pana Babiše po vlastech českých na mne vyskočil článek s názvem:

„Jak poznat orgasmus?“

Dodneška jsem si myslel , že to není takový oříšek, ne že bych byl ve svých dvaapadesáti letech nějakým znalcem, ale několikrát jsem u toho snad byl, ovšem po přečtení neplacené části článku, si už tak nejsem jistý.

 Podle článku v Idnes  vědecká studie, která vyšla v prestižním The journal of sexual Medicine totiž dospěla k závěru, že:

 -Za prvé chlapi jsou průhledná hovada a pozná se to na nich hned, kdežto u žen se na žádné pofiderní sténání vůbec nespoléhejte, protože žena může sténat kvůli něčemu naprosto jinému!

Třeba proto, že jste tlustej a těžkej a ona nemůže dýchat, anebo  proto, že si vzpomněla na tu krásnou černou kabelku za výkladem boutique Gucci, co jste jí lakomče nechtěl koupit, anebo si taky třeba jen  uvědomila, že zítra v tom vedru jede do práce autobusem a bude půlhodiny v tom vedru přemýšlet, proč muži po šedesátce ještě neobjevili kouzlo levného deodorantu?

-A zadruhé vědecká komise došla k závěru, že  projevů ženského Orgasmu je prý celkem až čtyřicet druhů a ještě navíc jsou zařazený do dvou samostatných kategorií.

Ano…….. zase je vidět, jak moc jsou ženy složitá stvoření a hlavně se potvrzuje, že zvládají najednou klidně několik emocí , činností a emociálních vjemů.

Zatímco mužský Orgasmus je tedy naprosto zřetelný, identifikovatelný  a ohraničitelný, většinou začíná slovy :

„Jednu  chlazenou dvanáctku  prosím“ 

A končí naprosto transparentním zasténámím „Ááááách,“provázeným ještě tak maximálně drobným zasyčením ochlazeného hrdla, žena má na výběr nespočet emociálních podnětů projevů a počitků.....................

Na závěr bych chtěl ještě jako zkušený amatérský badatel v oblasti partnerských vztahů říct, abych přispěl k vědecké debatě taky svým drobným dílkem, že nesmíme také zapomínat na specifický druh ženského orgasmu, kterému my znalci  a vědci říkáme „OKRASMUS!“

Ano, ti bystřejší z vás tušíte správně .

„OKRASMUS“ se většinou dostavuje právě v okamžiku, kdy se chlape vzpamatujete, přestanete trapně lakotit a koupíte partnerce tu vysněnou kabelku z výlohy a lehce ji okrášlíte.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Vlk | středa 29.6.2022 7:21 | karma článku: 29,24 | přečteno: 1573x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 23,48

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,52

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,47

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,59