Fakt jsem divnej, když doma dětem nezašívám hadříky?

Genderoví aktivisté právě vláčí morálním bahnem firmu Marks a Spencer. Co si ti zlosynové dovolili. Napsali genderově nevyváženou popisku k dětskému oblečení. Ó hrůza zřejmě bude nutný exemplární trest!

Chudák Marks a Spencer to zase slízli. Obdrželi lekci korektního chování. Prostě si dovolili na cedulku k nějakému dětskému kousku oblečení napsat, že jejich řešení šetří maminkám čas. A ještě se tak blbě chlapsky jmenují ta firma . Kdyby aspoň měli na štítě napsáno Dáša a Máša, nebo něco úplně genderově vyváženýho. Takhle hrozí, že k nim nebudou feministky chodit.

Okamžitě se rozhořela na internetu debata, že takováhle popiska je genderově nevyvážená, zjednodušující a uvrhující ženy do otroctví stereotypů. Ženy přece nejsou žádné odevzdané švadlenky, mající v životní náplni spravovat roztrhané hadry na chlapy v rodině.

Muži přeci umějí taky šít, zašívat, zapravovat, látat a určitě i plést svetry, háčkovat krajky a štrykovat!!

No, asi budu neandrtálec, já to totiž neumím. Přiznávám se tedy otevřeně, že doma nic nešiju, neštrykuju ani neháčkuju a zvládl bych tak akorát přišít knoflík. Očekávám za toto své genderově nevyvážené chování odpovídající trest. Třeba 200 hodin veřejně prospěšných prací v šicím kroužku "Bavlnka."

Nebo bude snad rovnou nutný trest smrti?? V tom případě požaduji, aby popravčí četa byla složena z žen mužů a taky transsexuálů. Jinak to nebude stylový a už vůbec ne vyvážený.

Ještě než mě tedy genderoví aktivisté přibijí na vrata a zastřelí, bych chtěl říct, že moje žena zase doma nevrtá díry do zdi, nemontuje nábytek a bytové doplňky, neřeže prkna na terasu, nespravuje dětem kola, nesvařuje, nekope díry na zahradě, neryje záhony, neprovádí údržbu našeho domu a nečůrá ve stoje.

Kupodivu to nikomu u nás doma nepřipadá divný, že to máme takhle zcela přirozeně rozdělený.

Jsme tedy normální my, nebo genderoví aktivisté???  

Autor: David Vlk | pondělí 6.3.2017 15:38 | karma článku: 47,02 | přečteno: 8456x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 16,40

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,35

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56