Chlapi, zdají se vám ještě erotické sny?

No to ti bylo peklo. Já bych snad teď taky mohl udělat maturitu z ženský anatomie. Ježišikriste těch stehen, pánví a dívčích šíjí!!!!" Povzdychl si Květák.

"Ty vole, já jsem dneska tak strašně zvalchovanej, vůbec jsem se v noci nevyspal." Odpověděl mi automechanik Květoš na moji nevinou otázku, jak se má, když jsme se srazili ve dveřích vrátnice areálu, kde oba působíme.

"Copak Květáku, nějaké zdravotní problémy?" Zeptal jsem se chápavě.

"Ale houby, já měl dneska v noci zase strašnej erotickej sen. Rozumíš, já jsem v těch mých snech úplně strašnej samec, dá se skoro říct, že supersamec a teď si představ, že ten supersamec veze v autobuse 4. A. místní zdrávky na exkursi na kliniku asistované reprodukce v nějaký díře a zastaví někde u lesíku, jakože aby se ty holky vyčuraly a ty potvory jsou ožralý jak deky a zvrhne se to na strašný sexuální orgie. A v celým autobuse jedou jen dva chlapi, utahanej šedesátiletej matikář a já.

No to ti bylo peklo. Já bych snad teď taky mohl udělat maturitu z ženský anatomie. Ježišikriste, těch stehen, pánví a dívčích šíjí!!!!" Povzdychl si Květák.

"Hergot Květáku, to ti teda závidím takovej sen.Co já bych za něj skoro v padesáti dal." Zasnil jsem se.

"No jo vole, ale kdo má pak, orvanej jak králičí samice, ráno vstávat do práce. Dyť já se cítím jako kdyby mě protáhli drtičem odpadků. Sotva lezu." Dodal Květák sklesle a odkráčel do autodílny.

No jo no, Květák se má. Já už si snad ani nepamatuju, kdy se mi naposledy zdál nějaký erotický sen? Nemám já kruci nějakou nízkou hladinu testosteronu? Neměl bych začít chroustat petrželovou nať, ginkgo bilobu, ženšen a zapíjet to španělskýma muškama??

 Su já vůbec, když se mně už nezdají ty erotický sny, ještě stoprocentní chlap???

Tak jsem se zamyslel, co se mi naposledy zdálo??? Jo v pondělí jsem měl ráno výživný rozhovor  s manželkou o snech.

A bylo to zvláštní, jak jsou ty chlapský sny jiný od těch ženských. Mně se teda zdálo, že jsem se na to svoje podnikání vykašlal a šel jsem žádat o práci do firmy Igla, která vyrábí jehly.

Oni mě chtěli na obchodní oddělení, ale já jim řekl, že v žádném případě, že chci k brusce do výroby. A brousit a brousit, dvanáct hodin denně.

A manželka měla zase sen, že jsem spolu my dva jeli na školní výlet, ale v tomhle věku. Rozumíte taková blbost, já jedu ve čtyřiceti osmi letech s kufrem na školní výlet !!!!

A prý jsem ji strašně lezl na nervy, protože když jsem si do kufru hodil zmuchlaný ty svoje obrovský, nadměrný trička XXL od Uncla Sama, tak se jí tam nevešlo všechno zlato a hodinky, co si chtěla vzít sebou. Tak jsem na ni dost divně hleděl.

" Jaké proboha ženo zlato???? Dyť doma nic nemáme?"

A ona mi vyprávěla, že v tom jejím snu jsme měli dokonce i zlaté cihličky a hromady prstenů a řetězů, prostě tak minimálně pět kilo a že byla na mě strašně naštvaná, že se jí to kvůli mně tlusťochovi a jeho obrovským tričkům všecko nevleze do kufru.

Tak jsem se to pondělní ráno strašně vzteknul a křičel na ní, že kdo si jako asi tak myslí, že v tom jejím snu na to blbé zlato vydělal????
No samozřejmě že já!!! Tlusťoch v blbým tričku XXL!!!!

No uznejte, to nebylo moc erotický!!!

Autor: David Vlk | středa 21.3.2018 13:05 | karma článku: 33,75 | přečteno: 1989x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 17,21

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,35

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56