Chci mír pro svobodný Belgorod.

Žádám Jindru Rajchla aby na sobotu svolal na Václavské náměstí demonstraci za mír, kde se sejdou všichni občané ČR, kterým záleží na zachování míru.

Vyzývám všechny Chcimíry světa, aby se spojili a byli důslední ve své snaze neeskalovat válku.

Jistě jste se dočetli, že v ruské Belgorodské oblasti probíhají boje mezi bojovníky za svobodné Rusko z Legie svobodného Ruska, Ruských dobrovolnických sborů proti místním orgánům a představitelům ruské moci.

Žádám Jindru Rajchla, aby na sobotu svolal na Václavské náměstí demonstraci za mír, kde se sejdou všichni občané ČR, kterým záleží na zachování míru v Belgorodu a na celé planetě. Doufám, že přijede i paní Zwyrtek Hamplová a dojemně pohovoří o právu Belgorodského národa na sebeurčení a život v míru.

Musíme za každou cenu zabránit eskalaci konfliktu  v Belgorodské oblasti a zejména zákeřným dodávkám zbraní z Číny a Jihoafrické republiky a Severní Koreje, které by mohly tento konflikt eskalovat a přilévat olej do ohně.

Žádné zbraně pro Belgorod!!!

Sepíšeme výzvu aby ruská vláda nebránila Rusům z Belgorodské oblasti v jejich právu na sebeurčení a umožnila jim vyhlášení nezávislé autonomní Belgorodské republiky a případné připojení k sousední Ukrajině.

Rusko se musí dobrovolně této oblasti vzdát, v zájmu celosvětového míru, aby lidé v ní bydlící mohli žít v míru, svobodně jíst ukrajinský boršč a kouřit pašované ukrajinské cigarety.

Doufám, že Jindra zorganizuje i další nátlakové akce, jako je blokáda ruského šampáňa Igristoje, zablokování ruského velvyslanectví v Praze plus opékání špekáčků před velvyslanectvím a naprostou a totální ignoraci ruských prostitutek v hlavním městě.

Chceme mír!

Mír pro svobodný Belgorod! 

CHCIMÍR, PROMÍR, ZAMÍR, SIMÍR........... Jo sorry, to poslední sem nepatří, to je z Kobry 11.

Autor: David Vlk | úterý 23.5.2023 8:45 | karma článku: 30,61 | přečteno: 942x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 20,87

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,50

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,41

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,59