Čermáku, co jsi měl ze zeměpisu?

Nechce se mi věřit , že nám hrdina lhal. Že vůbec netoužil po ruském pořádku, že vůbec nechtěl žít v té nádherně svobodné a přívětivé zemi, že nechtěl dýchat stejný vzduch jako veliký Putin.

Polská policie zadržela českého partyzána, bojovníka za ruskou věc, podvodníka a odsouzeného zločince prchajícího před nástupem trestu, hrdinu všech bezzubých demonstrací pana Čermáka.

Pan Čermák náš mediální prostor pravidelně zásoboval hrdinsky vyzývavými a vzdornými videopříspěvky, kde vyhrožoval mocným, posmíval se policii, hrozil pěstí do Bruselu a poškrabkával na podbradcích hrdost a ega všech správných vlastenců.

Podle užívaných rekvizit se dalo usoudit, a pan Čermák to vždy vehementně naznačoval, že uprchl do vytouženého, bratrského Ruska, kde usilovně pracuje na tom, aby se vrátil zpět do své vlasti na pancíři ruského tanku a udělal tady konečně ruský pořádek a mír.

Ta představa jistě premiéra Fialu a celou vládu děsila. Otázkou pouze bylo, jestli je padesát let starý tank T55 schopen do konce volebního období této vlády ujet takovou štreku z ruských kasáren až do matičky Prahy a jestli by se jeho nepřítomností na frontě u Avdijivky nezhroutila fronta???

Ovšem tohle hrdinný partyzán Čermák neřešil, bojoval přeci v Rusku za naši českou věc. Burcoval českou společnost, aby vynesla vládu ze Strakovky "Za rypáky" Mával nám z ráje jménem Rusko a ukazoval nám, jak lehké a skvělé je tam žít a vyhrožovat svojí vlasti.

Čermákovo Rusko..............země to zaslíbená, kde si prý všichni mohou alespoň jednou říct, co chtějí. Zlatý Putin, demokrat, zlaté Rusko, pravlast všech bezzubých Slovanů. Skvělí Rusové, sláva jim a ať nastolí mír a řád na celé zemi!!!

A dneska nám hrdinu zatkla polská policie. V Polsku!!

Nechce se mi věřit , že nám hrdina lhal. Že vůbec netoužil po ruském pořádku, že vůbec nechtěl žít v té nádherně svobodné a přívětivé zemi, že nechtěl dýchat stejný vzduch jako veliký Putin.

Snad jen ..................................že by se hrdina spletl????? Ovšem lze si splést Rusko s Polskem???

"Čermáku poslouchej, co ty jsi měl vlastně chlape na základce ze zeměpisu???"

Autor: David Vlk | středa 15.11.2023 12:51 | karma článku: 32,19 | přečteno: 1373x
  • Další články autora

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 37,84

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 25,63

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,64

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,76

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,50