Boj o ukrajinskou vlajku

Tak konečně už vím co je to lůza, nebo chcete.-li póvl, anebo taky sebranka. Tihle lidé byli tak nějak z vlastního pudu sebezáchovy schování a zalezlí. 

Tak konečně už vím co je to lůza, nebo chcete.-li póvl, anebo taky sebranka. Tihle lidé byli tak nějak z vlastního pudu sebezáchovy schování a zalezlí. Aby nebyli moc vidět, aby nedělali ostudu, aby si na ně slušní lidi neukazovali prstem a neklepali si u toho na hlavu. 

Zvolení Kunda sem Kunda tam -prezidenta Zemana do nejvyšší státní funkce v naší republice a jeho snaha vytěžit i tuhle sebranku jako voliče s cenným hlasem jim dala pocit, že můžou na vzduch. A jak v poslední době vidíme řádí zatím v poměrně skromném počtu v našich velkých městech, aby byli pořádně vidět.

Mají své vůdce a svolávače většinou osoby s mnoha exekucemi a trestními flastry s oblibou neplatící výživné na vlastní děti a s chutí otravovat tu lékaře epidemiologa, tu nositele jiného politického názoru řevem i pěstmi. 

Vyřvávají s mnohdy ruskými fanglemi na náměstích bludy o tom jak jsou vzorní vlastenci a srdnatě bojují na straně Vovky Putina o veřejné  mínění v České republice. Někteří to dělají zřejmě za nějaký ten Rublík, někteří jsou prostě jen vychlastaní pitomci, kteří touží po tom na pidisekundu zahlídnout svůj ksicht ve večerním zpravodajství České televize, kterým tak okatě opovrhují.

V Brně nám tahle parta slavně zvítězila a odstranila ukrajinskou vlajku ze štítu sochy Jošta. Vítězství to bylo snadné, protože zpitomělí a apatičtí policajti jen přihlíželi a nechtěli si evidentně trhat uniformy pro kus hadru.

Ale on to není jen kus hadru. Je to vlajka státu, který teď statečně krvácí při zadržování přílivu ruských barbarů snažících se ukrást jim jejich zemi, domy ,pračky mikrovlnky ,ženy děti a zlaté řetízky s pravoslavnými křížky a taky jim podříznout krk. Je to symbol svobody a boje za ni. Její umístění na štít moravského Jošta to byl výraz naší solidarity a podpory.

Lůza z náměstí ruským agresorům evidentně drží pěsti. Fandí jim, jsou přeci tak sexy ti silní násilničtí ruští Ivani a ty jejich atomovky!!! A co teprve ten Vovka, když ještě jezdil po Sibiři svlečen do půli těla na pruhovaném tygru. To byl chlap!!!

Lůza z náměstí by si možná přála, aby Ivani přišli denacifikovat také k nám do republiky. Molodci jedni.

Trochu mne mrzí, že naše demokratická společnost na tyhle proruské pitomce jen shovívavě přihlíží a toleruje politické kafemlejnky třeba Tomia Okamury, který si z nich udělal luxusní polštář pro svůj politicko-byznysový projekt. 

Měli bychom je řešit hned v zárodku!

V Evropě je válka. Začněme tedy konečně přemýšlet trochu jinak. Je totiž  možné, že se za rok dva budeme muset o svobodu a demokracii, taky porvat a mít tuhle pátou ruskou kolonu v zádech, by nás mohlo velmi bolet. Určitě si taky vzpomínáte na těch "padesát zvoucích Pragováků,"nebo na hajlující a udávající Čechy vítající se zdviženo pravicí Wehrmacht. Špatných zkušeností s pátými kolonami máme přeci víc než dost.

 

Autor: David Vlk | pondělí 11.7.2022 10:05 | karma článku: 43,68 | přečteno: 9267x
  • Další články autora

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 31,53

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 24,25

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,55

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,59

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46