Asi se vrhnu na modeling.

Otevírá to přede mnou dříve netušené obzory, on je totiž ten klasický maloobchod děsná fuška a hlavně ve stavebních materiálech.To modeling to musí být pohodička.

Jsem "stodvacetikilová modelka" a mám na to úřední lejstro.

Tak jsem byl dnes nahlásit svou novou provozovnu na živnostenském úřadě a svědomitá a milá paní úřednice mi tam okamžitě důkladně prohrábla seznam mých živnostenských oprávnění a když to v počítači prostě našla, tak mi to tam ihned zapsala, protože mám modeling jako činnost zaevidovanou.

Ani při tom nemrkla, vůbec jí to nepřipadalo divný i když jsem si při čekání odložil bundu. Takže je to evidentně zcela přirozené, že čtyřiceti osmiletý heterosexuální, nepříliš pohledný a tlustý muž, má živnosťák na modeling. 

Otevírá to přede mnou dříve netušené obzory, on je totiž ten klasický maloobchod děsná fuška a hlavně ve stavebních materiálech. Víte vůbec, kolik váží taková krabice dlažby sto krát padesát centimetrů??? A zkuste s tím skoro v padesáti běhat do schodů, nebo po ulici proti větru. To je větší pruda, jak dělat windsurfing v aerodynamickém tunelu a v protisměru.

Zeptal jsem se tedy manželky, co myslí, že bych tak mohl modelingovat???? 
"Vladi, když mám na to papír, možná bych měl konečně vyběhnout na molo. Co myslíš, že bych tak mohl předvádět? Co třeba sexy chlapské prádlo?" Zeptal jsem se naivně.

Manželka si mne kriticky prohlídla od hlavy a k patě, nakrčila čelo v přemýšlivou vrásku a prohlásila:

"Já bych řekla, že maximálně kabáty a hodně dlouhé a volné a z tlusté látky. Prostě řekla bych, že máš ideální figuru na předvádění Hubertusů . A pro arabský trh by jsi tam mohl přidat Abáju a Burku, to by nikdo ani nepoznal, že  jsi pod tím model chlap a máš sto dvacet kilo!"

No........... čekal bych sice něco víc cool, ale Vladěnka má vždycky pravdu, takže kdyby třeba Osman Lafita chtěl, ať mi brnkne. 

Modeling

P.S. Kamarádi na Facebooku se shodli, že mám ideální figuru na předvádění proužkovaných retro plavek s ramínky , co je pan Hrušinský, tak elegantně nosil v Rozmarném létu. To by asi ale doma neprošlo. Já už si je loni chtěl koupit, ale manželka mi vyhrožovala, že se mnou rozvede a dcery mi oznámily, že se nechají adoptovat sousedem od naproti .Tak nevím no?

Autor: David Vlk | úterý 20.2.2018 16:12 | karma článku: 37,02 | přečteno: 2490x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 14,72

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,49

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,35

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,44

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,56