ANO je nekonečný gejzír politického bahna

Baví Vás pořád poslouchat to lhaní, jak by to ta parta servilních přidržtašků velkého Šéfa uměla líp? Fakt?

Poslanec Andrej Babiš zvedl zase laťku politického marketingu. Na svém profilu začal odpovídat na otázky na tělo. Třeba kolikrát týdně má sex?? Vlastně se ale v tom proudu negativního politického marketingu ze strany Ano jedná o blbinku k pousmání.

 Jo já vím, že je teď v kursu nadávat na Fialu a spol. a to mnohdy oprávněně, ale neštve Vás jak je to celé Babišovo ANO takovou mediální légií zkázy a zmaru?

 Baví Vás to ještě, neustále poslouchat ty jejich vylhané katastrofické kecy, do čeho všeho se řítíme a jak to nepřežijeme. Jak je všechno je furt špatné a žijeme teda asi v samotném pekle.

 Baví Vás ty jejich nesmyslné obstrukce ve sněmovně, kdy tam z nich padají naprosté hovadiny a Babiš tam mnohdy blábolí jak Generátor náhodně vybraných slov?

 Líbí se Vám to neustálé blokování práce sněmovny těmi nesmyslným a předem odsouzenými k neúspěchu, vyslovováními nedůvěry vládě, která ale má zcela jasnou a zřetelnou důvěru většiny sněmovny?

 Baví Vás pořád poslouchat to, lhaní jak by to ta parta servilních přidržtašků velkého Šéfa uměla líp? Fakt? Prosím Vás a ty zmatky a kotrmelce za Covidu, které tady pan Babiš a jeho parta předváděla se jako nestaly? Nejsme tady přece všichni slabomyslní idioti, kteří nevědí co bylo před třemi lety!

 Baví Vás jak jsou schopni jakékoliv téma zašpinit hromadou ulhaných keců, ať už je to Euro, korespondenční volba, nebo něco jiného, co kupodivu měli sami před pár lety v programu? Jenomže víte.........oni nás považují za hlupáky, kteří si nepamatují jejich včerejší lži. 

Ano, my všichni bychom chtěli lepší vládu, než je ta  aktuální, ale opravdu si někdo s rozumem v hlavě může myslet, že tahle banda Babišových věrozvěstů apokalypsy, která svoje znovunabytí koryt a znovu otevření dotačních kohoutů vymění za cokoliv, včetně budoucnosti našich děcek, je tou správnou alternativou?

Netvrdím, že je to teď lehké vím všichni  žijeme dnes v těžké době, ale kvalitu mého života si díkybohu stále řídím já a nikoliv někdo z vlády ani z opozice.

Myslím, že ten gejzír negativní energie, co z ANO neustále tryská, škodí celé téhle zemi, naším lidským duším a hlavně naší ekonomice.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Vlk | středa 17.1.2024 12:17 | karma článku: 37,97 | přečteno: 1490x
  • Další články autora

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 22,83

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,50

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,41

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,46

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,59