Vzala sis ty prášky?

Mohlo to být ráno jako každé jiné, nebylo. Zjistil jsem, že můj MP3 přehrávač nemá šťávu, jelikož jsem ho včera z nezjištěných důvodů zapoměl vypnout. Takže dnes budu muset změnit svůj zavedený zvyk cestování. Dnes se mi cestou do práce nebude do uší linout hudba, ale budu nucen poslouchat hlasy ostatních lidí, cestujících se mnou pražskou MHD.

Možná to dříve bylo v eMHáDé jiné, ale s nástupem mobilních telefonů, máme možnost zavítat do soukromí dalších spolucestujícíh. A to většinou nechtěně. Ale stačí, aby zazvonil telefon a už to jede. "ahoj jsem zrovínka v autobusu, musela jsem jet dřív. No dnes máme tu poradu... jsem ti to říkala... jo prášky jsem si vzala... jsem blbá?... snad jsme se dohodli" A už víme všichni okolo, že paní nemá danu a tudíž pán se nemá... paní bere prášky. Já chápu, že to je pro někoho moc důležité, životně důležité, proč to však musí vědět polovina cestujícíh v busu č. 177.

A už tady máme další telefonát. "ahojky... dnes jdu do práce později... mám nějaké vyřizování... představ si co ten můj blbec zase udělal" následuje výčet všeho co ten její blbec udělal. Docela jsem se nasmál a musím uznat, že paní má doma asi veselo. " tak papa zavolám ti odpoledne". A už zvoní další telefon " nazdar... jo ten mejl jsem poslal už včera, prosím tě zavolej na Ajtý, že nějak blbne ten program, ať se na to Honza koukne, sr.l jsem se s tím až do do půl dvanáctý, takže jsem ani neviděl jak ten Berdych hrál... jo prohrál... sledoval jsem to onlajn na netu při práci. Tak čus v práci. Berdych prohrál? To jsem nevěděl, já se díval na španělskou ligu. Nananana Bad romance řve Lady Gaga z dalšího telefonu, to už jsem naštěstí ve Vysočanech a vystupuji. Cesta tramvají trvá jen 3 minuty, takže mám možnost být svědkem jen jednoho telefonátu. "Ahoj Máňo, zrovna jedu do toho Lídlu... no mají tam dnes levný toaletní papír... zpátky to vezmu přes Tesco... co ti tam mám vzít?... co rohlíky za korunu... já si taky vezmu a dám je do mrazáku". Jakou mají další nabídku v obchodech se nedozvím, jelikož už musím vystoupit. Škoda.

Příjdu do práce vezmu si prášek na bolení hlavy, zajdu na krátkou poradu, zavolám na IT, jelikož nějak blbne počítač... Po práci se musím stavit v Lídlu. A připomeňte mi, že si musím nabít MPétrojku.

Děkuji a Hezký den

Autor: Jiří Vlha | úterý 22.11.2011 16:00 | karma článku: 18,67 | přečteno: 1626x
  • Další články autora

Jiří Vlha

Není gay jako gay...

24.5.2013 v 15:30 | Karma: 34,00

Jiří Vlha

Avast nebo Antabus

22.5.2013 v 13:15 | Karma: 12,07

Jiří Vlha

Štěstí je krásná věc...

21.5.2013 v 13:30 | Karma: 11,63

Jiří Vlha

Vodafone versus Mobil.CZ

20.5.2013 v 11:40 | Karma: 11,53