Pane starosto buďte rád, že je to jen fasáda domu

Tak jsem se včera dočetl o tom jak vandal se slabou gramatikou posprejoval dům pana starosty v Třebechovicích pod Orebem. http://hradec.idnes.cz/sprejer-vyhrozuje-starostovi-trebechovic-pod-orebem-pdx-/hradec-zpravy.aspx?c=A120820_1818477_hradec-zpravy_klu

Pane starosto, jestli je jen zrnko pravdy na tom co jest v článku, tak si myslím, že můžete být rád, že vám zatím zmalovali jen fasádu domu. Já mít starostu, který řeší problém tak, že lidém kteří dělají jen problémy, zaplatí popelnice, když ani neví na co jsou a umožní jim volný přístup na koupaliště, tak podám trestní oznámení za  diskriminaci skupiny obyvatel. Jestli někdo pracuje, platí daně a tím přispívá do pokladny města (obce), musí platit vstup do prostorů, jenž byly postaveny z obecních a státních peněz a někdo , komu příjde lžička jako semínko od lopaty, má přístup zdarma, tak si myslím, že jste psychicky narušený. Takto se ten problém opravdu nevyřeší. Multikulti budou pořád natahovat ruku, když jim budeme dávat. A že je nikdo nezaměstná? Lež. Jsou mezi nimi někteří, kteří práci mají, jak to? Barvu mají stejnou, ale práci taky. Mají práci protože pracovat chtějí.

Proč se jim pořád ustupuje ? Aby byl klid? Ten nikdy nebude, dokud budou dostávat to co chtějí, proč pracovat, když sociální dávky jsou tak štědré (a svědomí nemají ani lidé jiné barvy, jenž jim za hríšný peníz pronajímají ubytovny a polorozpadlé domy, vždyť jim to sociálka proplatí), že není třeba pracovat, ať si robí gadžo, když se mu chce.

Prostě to chce najít prostředek jak je přimět pracovat, chápu, že nemůžou dělat dobře placenou práci, jelikož nemají kvalifikaci, ale proč? Na jedné straně jsou omezování státem a dávání do pomocných škol, na straně druhé jich tam 90 %  patří, protože do školy nechodí. Prostě budeš dělat horší práci, stát ti finančně přispěje, budou děti chodit do školy pravidelně a ne jen v úterý a v dubnu, stát ti dá příspěvek. Nepracuješ a tvé děti nechodí do školy? Nedostaneš nic nebo minimum. A to že si někdo naseká 10 dětí a z toho žije. Čím více dětí tím menší příspěvky. Jsou prostředky jak zabránit početí, ale je to i u myší, jestliže má myš hodně potravy, množí se o stošest.

Chápu pane starosto, že jste malý pán na to, aby jste vytvářel zákony, ale máte možnost se zasadit o to, aby ti co jsou nad vámi začli  tento problém řešit. A vy přestaňte udělovat vyjímky těm, co si to nezaslouží. Blíží se doba, kdy padne poslední kapka a pohár přeteče a ta vlna by mohla smést i vás.

S přáním hezkého dne Jiří Vlha

Autor: Jiří Vlha | úterý 21.8.2012 14:02 | karma článku: 22,27 | přečteno: 990x
  • Další články autora

Jiří Vlha

Není gay jako gay...

24.5.2013 v 15:30 | Karma: 34,00

Jiří Vlha

Avast nebo Antabus

22.5.2013 v 13:15 | Karma: 12,07

Jiří Vlha

Štěstí je krásná věc...

21.5.2013 v 13:30 | Karma: 11,63

Jiří Vlha

Vodafone versus Mobil.CZ

20.5.2013 v 11:40 | Karma: 11,53