Jsem Gej - Sergej a jsem ruský špión

Tak nám zase jednou BIS ukázala, že je to instituce, jenž plní svojí funkci. České soudy a politická scéna je prolezlá korupcí a to i na té nejnižší úrovní. Bingo... Tleskám... BIS objevila Ameriku.

Gej-Sergej

O tom, že korupce je v politice , jak dole tak nahoře, si cvrlikají i vrabci na každé střeše. To není žádný objev. Ruský tajný agent zjišťuje kdo si nechá nasypat do kapsy a potom ho vydírá... Má asi hodně zanesený počítač jmény, protože těch co si nasypat dají je víc než dost. Agent z východu sbírá informace, kdo se ušpinil a agenti ze západu, sice nejsou ze zpravodajských služeb, ale od velkých korporací, zase českým politikům do těch kapes sypou. Za asistence českých človíčků, protože proč si taky nenahrabat, když to jde. Slušnou a poctivou práci to moc nejde a když ano, tak je ta cesta trnitá a dlouhá, jelikož vám pod nohy hází klacky ti lidé, jenž už mají své jisté a lahvinky s vínem už jsou uloženy ve vinotéce v daňovém ráji. Zvláště ročníkem 1990 se lahvínkám s vínem začalo dařit. Jsou to vynikající ročníky, až teda ročník 2012 začíná být trochu trpký, ale věřme, že se to zase zlepší...

Korupce a u nás byla je a bude a člověk pokud chce, aby to aspoň trochu bylo snesitelné a dalo se žít, tak stejně musí hodit nějakou tu kačku do obálky, protože bez toho z pravidla v této republice nejde skoro vůbec nic. Vždyť i na malé obci, když chcete něco povolit, tak to nějaký balíček nebo protislužba urychlí. To na co dnes přišla BIS není žádný objev. Že se tady vydírá mezi politiky kvůli korupci, je jasné věc, ovšem nevydírají agenti z východu, ale spolustraníci. Ale varovat, že by naše politiky při vydírání kolegů mohli předběhnout agenti z Ruska je důležité zjištění, že?!

S přáním pěkného dne Jiří Vlha

Autor: Jiří Vlha | středa 22.8.2012 14:30 | karma článku: 10,65 | přečteno: 797x
  • Další články autora

Jiří Vlha

Není gay jako gay...

24.5.2013 v 15:30 | Karma: 34,00

Jiří Vlha

Avast nebo Antabus

22.5.2013 v 13:15 | Karma: 12,07

Jiří Vlha

Štěstí je krásná věc...

21.5.2013 v 13:30 | Karma: 11,63

Jiří Vlha

Vodafone versus Mobil.CZ

20.5.2013 v 11:40 | Karma: 11,53